ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός με κατα τόπους νεφώσεις σήμερα

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική σήμερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους θα έχει η Θεσσαλονίκη σήμερα.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Στα βόρεια θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν σε Μακεδονία και Θράκη, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 07 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ηπειρωτικά ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς.
Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και η θερμοκρασία θα φτάσει από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και η θερμοκρασία θα κινηθεί από  14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική σήμερα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη σήμερα και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ οι άνεμοι.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ