ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και στα νοτιοανατολικά 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη. Μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις βραδινές ώρες. Βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί έως 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια τις απογευματινές ώρες σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βόρειοι 4 με 5 με εξασθένηση από το απόγευμα, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη η θερμοκρασία.

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ