ΓΔ: 2104.21 -0.08% Τζίρος: 165.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
Φώτο: Shutterstock

Διακοπή κυκλοφορίας αύριο στη λ. Ποσειδώνος λόγω προγραμματισμένων έργων

Η ΕΛΑΣ ανακοινώνει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Ποσειδώνος την Τετάρτη 24/9, 22:00-06:00, με εναλλασσόμενα κλεισίματα λωρίδων και συστάσεις προσοχής στους οδηγούς.

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών, αύριο Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, θα εφαρμοστεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Ποσειδώνος από τις 22:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας. Τα μέτρα αφορούν το τμήμα μεταξύ της Εισόδου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Αγίου Κοσμά και της Εισόδου Μαρίνας Αγίου Κοσμά, με εναλλασσόμενες διακοπές ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εναπομείναντος πλάτους του οδοστρώματος, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή ροή της κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να τηρούν πιστά τη σήμανση που θα υπάρχει στην περιοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πιερία λόγω αγροτικών μπλόκων στην εθνική οδό

Σε ισχύ προσωρινές ρυθμίσεις στην Πιερία λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, με εκτροπές οχημάτων από τους κόμβους Κατερίνης και Νέας Εφέσου και περιορισμούς στην κίνηση προς Αθήνα.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλετιστή τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένης

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή συνέβη τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, όταν 38χρονος οδηγός συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε 26χρονη. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.
Γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο χαιρετίζει νέες επενδύσεις ευρωπαϊκών αυτοκινητο-βιομηχανιών

Το Πεκίνο κάλεσε τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες να συνεχίσουν τις επενδύσεις και τη συνεργασία στην πράσινη και έξυπνη παραγωγή οχημάτων, ζητώντας στενότερη συνεργασία με την ΕΕ για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.
Νέος αυτοκινητόδρομος Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε ο Πατρών–Πύργου, κλειστή η περιμετρική Πάτρας λόγω κινητοποιήσεων

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Πατρών–Πύργου μετά την απομάκρυνση του μπλόκου, όμως η περιμετρική Πάτρας μένει κλειστή, με την κίνηση να εκτρέπεται λόγω συνέχισης των αγροτικών κινητοποιήσεων.