ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 164.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 21:14:56
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Shutterstock

Σύλληψη 26χρονου μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για βιασμό

Συνελήφθη 26χρονος μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για βιασμό σε ξενοδοχείο. Η γυναίκα ανέφερε ότι ο δράστης ήταν βίαιος και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για περιστατικό βιασμού. Το συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, κατά τη διάρκεια γενετήσιων πράξεων ο συλληφθείς φέρεται να χρησιμοποίησε βία παρά τη θέλησή της, προκαλώντας της εμφανείς μώλωπες.

Σημειώνεται ότι η 20χρονη αναφέρει ότι ο 26χρονος είχε προηγουμένως προχωρήσει σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, και συγκεκριμένα κοκαΐνης, γεγονός που, όπως υποστήριξε, συνέβαλε στην επιθετική του συμπεριφορά.

Μετά την καταγγελία, ακολούθησαν εντατικές έρευνες από κλιμάκιο της Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου. Η επιχείρηση οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου δράστη στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος, αλβανικής καταγωγής, αναμένεται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία που περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού και της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χέρια άνδρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 43χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη για απάτη και υπεξαίρεση

Στη σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Θέρμης, κατηγορούμενος για απάτη και υπεξαίρεση ενός ποσού που ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, μετά από καταγγελία που υπέβαλε ένας 51χρονος.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 60χρονου για τον φόνο της μητέρας του το 2022 στο Κολωνάκι

Συνελήφθη 60χρονος στο Κολωνάκι με ένταλμα για τη δολοφονία της μητέρας του το 2022. Κατηγορείται ότι της έδωσε θανατηφόρα ηρεμιστικά και έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του. Η 87χρονη είχε βρεθεί απανθρακωμένη.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Νεκρό 3χρονο παιδί, συνελήφθη η μητέρα του

Νεκρό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης παιδί 3 ετών. Η μητέρα του συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση, ενώ τα αίτια θανάτου θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση.