ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Image by giografiche from Pixabay

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Στην Αθήνα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 12 βαθμούς κελσίου. Νεφώσεις θα έχουμε και στην Θεσσαλονίκη με μικρές πιθανότητες βροχής από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23 και 8 βαθμών κελσίου. 

Νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα. Στα δυτικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές προς το μεσημέρι στα βόρεια και από το βράδυ στα δυτικά. Τις απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην Αθήνα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 12 βαθμούς κελσίου. Νεφώσεις θα έχουμε και στην Θεσσαλονίκη με μικρές πιθανότητες βροχής από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23 και 8 βαθμών κελσίου. 

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο σε 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύννεφα καταιγίδας θάλασσας
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αίθριος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια και κεντρικά, με έντονα φαινόμενα στη νότια Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα.
Ήλιος καθαρός ουρανός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης.