ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Θερμόμετρο και καύσωνας

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025

Ηλιοφάνεια σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο, Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου.

Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32-33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήλιος καθαρός ουρανός
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης.
Θάλασσα με σύννεφα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριακή 16 Αυγούστου 2026

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νότια και ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Εξασθένηση αναμένεται μετά το απόγευμα, οπότε δεν θα ξεπερνούν τα 3 έως 4 μποφόρ.
Θάλασσα με σύννεφα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Σάββατο 15 Αυγούστου 2026

Λίγες νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια, ισχυροί έως θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και νέα μικρή πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Ολική ηλιακή έκλειψη
ΔΙΕΘΝΗ

Ολική έκλειψη ηλίου βύθισε στο σκοτάδι τη δυτική Ισλανδία

Η ολική έκλειψη ηλίου ξεκίνησε στη Ρωσία και βύθισε στο σκοτάδι τη δυτική Ισλανδία, παρά τα σύννεφα και τη βροχή. Πολλοί παρατηρητές δεν μπόρεσαν να την απολαύσουν πλήρως λόγω των καιρικών συνθηκών.
Θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026

Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη, με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους στη Μακεδονία και την Ήπειρο, ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο έως και 8 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.