ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Αίθριος ο καιρός στην Αττική σήμερα με τη θερμοκρασία 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και θερμοκρασία από 06 ως 22 βαθμούς Κελσίου θα έχει η Θεσσαλονίκη. 

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν τοπικές ομίχλες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε σήμερα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα θα έχουμε σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφό οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις το απόγευμα ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία 08 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με τη θερμοκρασία να κινείται από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Από δυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα εως 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική σήμερα με τη θερμοκρασία 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και θερμοκρασία από 06 ως 22 βαθμούς Κελσίου θα έχει η Θεσσαλονίκη. Ασθενείς και πρόσκαιρα μεταβλητοί τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ