ΓΔ: 2629.88 0.25% Τζίρος: 226.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά

Για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης ανιψιάς του κατηγορείται 60χρονος

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τη 17χρονη ανιψιά του σε εξοχικό στη Χαλκιδική, το περασμένο καλοκαίρι.

Την ανήλικη ανιψιά του καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 60χρονος και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη πέρσι το καλοκαίρι, όταν η 17χρονη, τότε, παθούσα βρισκόταν σε εξοχική κατοικία της οικογένειάς της, σε περιοχή της Χαλκιδικής που γειτνίαζε μ' αυτή του 60χρονου.

Όταν η καταγγέλλουσα μετέβη στο σπίτι του για να τον προσκαλέσει στην παρέα της οικογένειας, αυτός προέβη σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε κατά του άντρα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη φυγόποινου στη Θεσσαλονίκη για καταδίκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Συνελήφθη 51χρονος φυγόποινος στη Θεσσαλονίκη, καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών και 1 μηνός για θανατηφόρο τροχαίο υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς δίπλωμα, μετά από απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο ατόμων για ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα, ξυλοκόπησαν με σιδερολοστούς νεαρό υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης λόγω προσωπικών διαφορών. Η ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβε. Ο τραυματίας νοσηλεύεται με πρώτες βοήθειες.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονου Ολλανδού στη Θεσσαλονίκη για μεταφορά μεταναστών

Συνελήφθη 22χρονος Ολλανδός στην παλιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης για μεταφορά τριών παράτυπων μεταναστών από Ερυθραία. Οι δύο εξ αυτών ήταν κρυμμένοι στις αποσκευές. Ο νεαρός αντιστάθηκε στη σύλληψη.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 52χρονη συνελήφθη για ρευματοκλοπή σε κατάστημα

Στη σύλληψη 52χρονης για φερόμενη ρευματοκλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησε η αστυνομία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από έλεγχο του ΔΕΔΔΗΕ. Η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.