ΓΔ: 2014.01 1.36% Τζίρος: 87.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:04:34
Αστυνομικός εξετάζει χώρο έκρηξης
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος που συνελήφθη για τη βομβιστική επίθεση έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη.

Στη φυλακή ο 42χρονος που εμπλέκεται στην έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος που συνελήφθη για τη βομβιστική επίθεση έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 38χρονης.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 42χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της έκρηξης βόμβας στις αρχές του μήνα, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε τη ζωή της μία 38χρονη.

Ο 42χρονος κατέστη κατηγορούμενος επειδή βρέθηκε αποτύπωμά του στη σακούλα, με την οποία η 38χρονη μετέφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Στην απολογία του ενώπιον του 1ου τακτική ανακριτή Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την έκρηξη, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι φιλοξενούσε τη γυναίκα στο σπίτι του.

«Η σακούλα προέρχεται από προηγούμενη αγορά οικιακού σκεύους», απολογήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες. «Φεύγοντας από το σπίτι μου, η 38χρονη πήρε μαζί της τη σακούλα», φέρεται να υποστήριξε.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, που τον έκριναν προφυλακιστέο.

.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα σε βενζινάδικο για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη άνδρας στη Θεσσαλονίκη για παράνομη κατοχή όπλων, μετά από έλεγχο σε πρατήριο καυσίμων, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 40 φυσίγγια και γεμιστήρας μέσα σε πλαστική βαλίτσα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόπειρα ληστείας στο ΑΠΘ: 17χρονος απείλησε φοιτητή με μαχαίρι στο κυλικείο

Στο κυλικείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, 17χρονος επιχείρησε με μαχαίρι να ληστέψει 20χρονο φοιτητή. Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα, μαζί με τη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας.