ΓΔ: 1431.88 0.62% Τζίρος: 95.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συνελήφθησαν τρείς διακινητές μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Οι διακινητές σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προσπάθησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες.

Τρεις αλλοδαποί διακινητές μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν στον Έβρο από αστυνομικούς Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης. Οι διακινητές σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προσπάθησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, καθώς τον εντόπισαν να οδηγεί ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 31 μη νόμιμους μετανάστες, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Επιπλέον, σε δύο ακόμα ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι, δύο διακινητές οδηγώντας δύο Δ.Χ.Φ. οχήματα (ρυμουλκά μετά των ρυμουλκούμενων), μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα.

Σε ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνειακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν αποκρύψει στα ρυμουλκούμενα των οχημάτων, στην πρώτη περίπτωση 19 μη νόμιμους μετανάστες και στη δεύτερη 17.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ενός άντρα για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπούς στη Κρήτη

Χθες το μεσημέρι σε έλεγχο από αστυνομικούς σε 20χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό τη Γαλλία και συνελήφθη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη του λιμενικού δύο διακινητές στην Κώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τις βραδινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ταχύπλοο στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗ» ν. Κω, το οποίο μόλις είχε αποβιβάσει αριθμό αλλοδαπών σε παρακείμενη παραλία.