ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:07:02
Τροχονόμος ρυθμίζει κίνηση
Αστυνομικός ρυθμίζει την κυκλοφορία στη διασταύρωση της Αττικής Οδού με την Κηφισίας.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου μετά την ανατροπή

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων είχε διακοπεί για αρκετή ώρα, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου με πετρέλαιο, το οποίο πήρε φωτιά, στο ύψος του 56ου χλμ.

Δύο λωρίδες κυκλοφορίας έχουν δοθεί στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου προς Αθήνα, ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, για όλα τα οχήματα, καθώς καθαρίστηκε ο δρόμος που είχε κλείσει το πρωί μετά την ανατροπή βυτιοφόρου με πετρέλαιο, στο 56ο χιλιόμετρο.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τις 15:30 έχουν δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας προς Αθήνα και έπαψε η εκτροπή που γινόταν προς την παλαιά εθνική οδό στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων και πλέον έχει επιτραπεί και η κίνηση των φορτηγών που είχε διακοπεί προσωρινά. Απομένει η ολοκλήρωση του καθαρισμού και της αριστερής λωρίδας, που αναμένεται να δοθεί και αυτή σύντομα στην κυκλοφορία.

Όσον αφορά στο ρεύμα προς Κόρινθο, που έχει δοθεί νωρίτερα κανονικά στην κυκλοφορία, σύμφωνα με την Αστυνομία παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ύψος των Μεγάρων, που αποδίδεται στην έξοδο των Αθηναίων, ενόψει και της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

όχημα αστυνομίας Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Η αστυνομία φυγάδευσε δήμαρχο λόγω απειλής από συμμορία ναρκωτικών

Ο δήμαρχος της Αλές στη νότια Γαλλία φυγαδεύτηκε και τέθηκε υπό αστυνομική προστασία λόγω απειλής επίθεσης από τη συμμορία «DZ Mafia», καθώς αυξάνονται τα περιστατικά βίας που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών στη χώρα.
Σφυρί δικαιοσύνης δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Σφυροκόπησε και λήστεψε την πρώην υπουργό, λέει ο εισαγγελέας

Ο Τζόσουα Κέρι, 28 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της πρώην υπουργού Αν Γουίτικαμ, την οποία χτύπησε 21 φορές με σφυρί στο σπίτι της στη νοτιοδυτική Αγγλία. Η Γουίτικαμ βρέθηκε νεκρή στις 9 Ιουλίου.
Σημαίες ΗΠΑ και Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα πρότυπο και ηγέτιδα στην αντιτρομοκρατία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ηγετική δύναμη στην αντιτρομοκρατία και παράδειγμα προς μίμηση, τονίζοντας τη στενή και διαρκή συνεργασία της με τις ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας.