ΓΔ: 1383.31 0.06% Τζίρος: 67.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Giorgos Arapekos / SOOC

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου μετά την ανατροπή

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων είχε διακοπεί για αρκετή ώρα, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου με πετρέλαιο, το οποίο πήρε φωτιά, στο ύψος του 56ου χλμ.

Δύο λωρίδες κυκλοφορίας έχουν δοθεί στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου προς Αθήνα, ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, για όλα τα οχήματα, καθώς καθαρίστηκε ο δρόμος που είχε κλείσει το πρωί μετά την ανατροπή βυτιοφόρου με πετρέλαιο, στο 56ο χιλιόμετρο.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τις 15:30 έχουν δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας προς Αθήνα και έπαψε η εκτροπή που γινόταν προς την παλαιά εθνική οδό στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων και πλέον έχει επιτραπεί και η κίνηση των φορτηγών που είχε διακοπεί προσωρινά. Απομένει η ολοκλήρωση του καθαρισμού και της αριστερής λωρίδας, που αναμένεται να δοθεί και αυτή σύντομα στην κυκλοφορία.

Όσον αφορά στο ρεύμα προς Κόρινθο, που έχει δοθεί νωρίτερα κανονικά στην κυκλοφορία, σύμφωνα με την Αστυνομία παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ύψος των Μεγάρων, που αποδίδεται στην έξοδο των Αθηναίων, ενόψει και της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 11 άτομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ληστείες και κλοπές

Μεταξύ άλλων, συνελήφθησαν 32χρονος αλλοδαπός και 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι διέρρηξαν IXE αυτοκίνητο. Κατά τη σύλληψή τους πέταξαν τσαντάκι που είχε μέσα πέντε διαβατήρια, διάφορα άλλα έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες έλεγχοι σε ανήλικους από την αστυνομία στο Ωραιόκαστρο

Κατά τη διάρκεια της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά 70 ανήλικοι, με τη συνδρομή αστυνομικών των διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΕΛΑΣ εφιστά προσοχή για ψεύτικο email, δήθεν επιστολή του αρχηγού της

Οι δράστες, προσποιούμενοι τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές, διακινούν επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και προσπαθούν να εξαπατήσουν του πολίτες με το πρόσχημα ότι ο αποδέκτης τους εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων.