ΓΔ: 2061.69 0.26% Τζίρος: 203.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εμπόριο Ψώνια
Φωτο: Ξεκίνημα εκπτώσεων για την εβδομάδα Black Friday. Ξεκίνημα εκπτώσεων για την εβδομάδα Black Friday
Black Friday στην αγορά του κέντρο της Αθήνας

Ξεκίνησε χθες η εβδομάδα εκπτώσεων στπ πλαίσιο της παράδοσης πλέον του Black Friday.  Η φωτογραφία της ημέρας σήμερα είναι  στην αγορά του κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Πλατεία Συντάγματος.

Από το οικονομικό σκάνδαλο του 1869 στη Φιλαδέλφεια της δεκαετίας του ’60 και τη σημερινή εποχή των online εκπτώσεων, η Black Friday εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο κατανάλωσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σούπερ μάρκετ τρόφιμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με εκπτώσεις μπαίνουν τα σούπερ μάρκετ σε ρυθμούς Black Friday

Παρά το γεγονός ότι η Black Friday αφιερώνεται κυρίως σε αγορές ηλεκτρονικών ειδών, φέτος οι καταναλωτές, σύμφωνα με έρευνα της ierax analytix θέλουν να αγοράσουν περισσότερα τρόφιμα και κατεψυγμένα εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται.
Γυναίκα με σακούλες εκπτώσεων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Black Friday: Νοέμβριος με μεγάλες προσφορές και ευκαιρίες στην αγορά

Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί την έναρξη των μεγάλων προσφορών με την Black Friday στις 28/11 να αποτελεί κορύφωση. Εκπτώσεις άνω του 50% προσελκύουν καταναλωτές, ενώ η Cyber Monday ενισχύει τις online αγορές. 8/10 Έλληνες συμμετέχουν ενεργά.