ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
DEI-xreoseis
Shutterstock

ΔΕΗ: Προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου για τους πελάτες της Green

Την παροχή ρεύματος στους πελάτες της Green AE ανακοίνωσε ότι διασφαλίζει η ΔΕΗ έως και τις 31 Μαρτίου 2020, χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια εκ μέρους τoυς.

Χρονικό περιθώριο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 θα έχουν οι πελάτες της Green ΑΕ να επιλέξουν τον νέο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, με τη ΔΕΗ να αναλαμβάνει μέχρι τότε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ως προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου.

Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται κάποια ενέργεια εκ μέρους των πελατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΔΕΗ ενημερώνει τους καταναλωτές που εκπροσωπούνταν από τον Προμηθευτή «Greek Environmental & Energy Network A.E.» με διακριτικό τίτλο «Green A.E.», στα Ηλεκτρικά Συστήματα Κρήτης, Ρόδου, Κω-Καλύμνου, Λέσβου και Σάμου, ότι ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου (βάσει απόφασης ΡΑΕ 595/2019, ΦΕΚ Β’ 2964/19.7.2019) διασφαλίζει χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια τους, την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο ακίνητό τους, για το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2020.

Οι πελάτες που εντάσσονται στο καθεστώς Τελευταίου Καταφυγίου μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τους όρους και τη χρέωση των σχετικών υπηρεσιών, μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr, του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών 11770, ή να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε Κατάστημα της ΔΕΗ.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την 31η Μαρτίου 2020, οι καταναλωτές, θα πρέπει να επιλέξουν νέο Προμηθευτή και να υπογράψουν Σύμβαση Προμήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους δραστηριοποιούμενους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (www.rae.gr) και του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr)».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μονάδα ΔΕΗ μακέτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Σημαντικό έργο το data center της Amazon στην Κοζάνη

Ο Κωστής Χατζηδάκης χαρακτήρισε το προγραμματισμένο data center στην Κοζάνη, που προκύπτει από τη συνεργασία ΔΕΗ και Amazon Web Services, έργο εθνικής σημασίας, με αρχική ισχύ 300 MW και δυνατότητα επέκτασης στο 1 GW.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Η ακρίβεια στο ρεύμα χρηματοδοτεί τα πρόθυμα ΜΜΕ

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τη διοίκηση της ΔΕΗ και την κυβέρνηση για υπέρογκες δαπάνες σε διαφήμιση, χορηγίες και μπόνους, συγκρίνοντας τα ποσά επί ΣΥΡΙΖΑ με τα τρέχοντα, που φτάνουν τα 174 και 80 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προστασία για όλες τις οικογένειες η μείωση στο ΔΕΗ σταθερό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μείωση του σταθερού τιμολογίου ρεύματος της ΔΕΗ στα 0,115 €/kWh και πάγιο 3,5€, τονίζοντας ότι η κρατική επιχείρηση προσφέρει προστασία από την αύξηση των διεθνών τιμών ενέργειας.
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η διάσωση της ΔΕΗ το 2019 επιτρέπει στήριξη στους καταναλωτές

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρεται στη μεταμόρφωση της ΔΕΗ από «συστημικό κίνδυνο» το 2019 σε «εθνικό ενεργειακό πρωταθλητή» σήμερα, επισημαίνοντας την επιτυχία της επιχείρησης παρά τις αρχικές αντιδράσεις.