ΓΔ: 2632.17 -0.08% Τζίρος: 177.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Εθνική Τράπεζα: Πούλησε ναυτιλιακά δάνεια ύψους 262 εκατ. ευρω

Σε επενδυτικά funds των οποίων σύμβουλος είναι η Cross Ocean Partners μεταβιβάστηκε το χαρτοφυλάκιο ναυτιλιακών δανείων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος .

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πώληση απαιτήσεων από χαρτοφυλάκιο ναυτιλιακών δανείων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, συνολικού ύψους 262 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία επετεύχθη με επενδυτικά funds των οποίων σύμβουλος είναι η Cross Ocean Partners.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΤΕ

«​Σε συνέχεια της από 27.11.2019 σχετικής δημοσίευσης, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης απαιτήσεων από χαρτοφυλάκιο ναυτιλιακών δανείων (συνολικού ύψους 262 εκ ευρώ), σε επενδυτικά funds των οποίων σύμβουλος είναι η Cross Ocean Partners.

Η Nat West Markets ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος ενώ το νομικό γραφείο Watson Farley & Williams ως επίκουρος νομικός σύμβουλος για την ΕΤΕ»
.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τράπεζα σύγχρονο κτίριο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζες: Το αποτύπωμα στο εξωτερικό και οι νέες ευκαιρίες για επιπλέον έσοδα

Κύπρος, Βουλγαρία, Λουξεμβούργο, Ινδία και Μάλτα διαμορφώνουν το «μωσαϊκό» των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούνται οι ελληνικές τράπεζες. Τι προσφέρουν οι νέες χώρες και από που αναζητούνται επιπλέον έσοδα.
ΑΤΜ Τράπεζα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζες: Υψηλότεροι μισθοί και παροχές για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων

Υψηλότερους μισθούς και παροχές προσφέρουν οι τράπεζες για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων ηλικίας 20-40 ετών ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής.
Υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών
ΑΓΟΡΕΣ

Περιθώριο ανόδου έως +20% για τις μετοχές των τραπεζών «βλέπει» η Goldman Sachs

Η Goldman Sachs αναβαθμίζει τις τιμές-στόχους για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και «βλέπει» περιθώρια ανόδου έως 20% για Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Εθνική.