ΓΔ: 2642.23 -0.33% Τζίρος: 415.77 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο φόρτιση

Στηρίζει την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου η Τρ. Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς με ένα νέο εξειδικευμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης υποστηρίζει την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των «πράσινων» χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει αναπτύξει η Τράπεζα Πειραιώς, και σταθερή στη δέσμευση της να συμβάλλει στη μέγιστη δυνατή εναρμόνιση με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) και τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, εντάσσει το νέο προϊόν ëv-loan. 

Μέσω αυτού του εξειδικευμένου προγράμματος χρηματοδότησης υποστηρίζεται η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου με στόχο την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Η πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, οι σχετικές εξαγγελίες για την εφαρμογή περαιτέρω κινήτρων από το αρμόδιο υπουργείο και ο στόχος που έχει τεθεί σε εθνικό επίπεδο, το ένα στα τρία καινούργια αυτοκίνητα το 2030 να είναι ηλεκτρικό, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της σχετικής αγοράς.Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποτελεί πλέον μια νέα και συμφέρουσα επιλογή για το ελληνικό αγοραστικό κοινό. 

Με το ëv-loan της Τράπεζας Πειραιώς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν ηλεκτροκίνητα επιβατηγά αυτοκίνητα, με ευνοϊκή τιμολόγηση και προνομιακούς όρους χορήγησης.

Οι πελάτες που επιθυμούν να διερευνήσουν αυτή τη νέα δυνατότητα χρηματοδότησης για την αγορά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορούν να ενημερωθούν, τόσο ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς, όσο και να απευθυνθούν σε ένα από τα καταστήματα του Δικτύου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τράπεζες
ΑΓΟΡΕΣ

DBRS: Ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες με κέρδη 2,4 δισ. και ανθεκτικά μεγέθη

Οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν ισχυρές παρά τους γεωπολιτικούς κινδύνους με υψηλή κερδοφορία, αύξηση εσόδων, περιορισμό του πιστωτικού κινδύνου και σταθερή ποιότητα ενεργητικού, σύμφωνα με τη Morningstar DBRS.
Γιώργος Χαντζηνικολάου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χαντζηνικολάου: Οι τράπεζες έτοιμες να στηρίξουν την ανάπτυξη

O πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χαντζηνικολάου, τόνισε ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν κεφάλαια και ρευστότητα, όμως η πιστωτική επέκταση εξαρτάται από την αύξηση των επενδύσεων.