ΓΔ: 2031.81 -0.17% Τζίρος: 220.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Shutterstock

Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα  

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα παρέχει δάνεια σε Μικρομεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις με εγγύηση του «Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19».

Τη διάθεση του προγράμματος «Εγγύηση για το μέλλον», μια σειρά χρηματοδοτικών λύσεων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των αυξημένων αναγκών τους, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα.

Σήμερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ («ΕΑΤ») προχωράει στην παροχή δανείων σε Μικρομεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις με την εγγύηση του «Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19» προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ρευστότητάς τους μετά την επιδημική κρίση του COVID-19.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, η Εθνική Τράπεζα, παρέχει

  • Έγκριση μέσα σε 48 ώρες
  • Άμεση χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο
  • Με την εγγύηση του Ταμείου σε ποσοστό 80%, συνολικής διάρκειας έως πέντε ετών και ποσού το οποίο δύναται να φθάσει ή κατόπιν αξιολόγησης τεκμηριωμένου σχεδίου αναγκών να ξεπεράσει το 25% του συνολικού κύκλου εργασιών ή το διπλάσιο του μισθολογικού κόστους των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Οι Σύμβουλοι Πελατείας και τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας είναι πάντα στη διάθεση όλων όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες. Αιτήσεις για το εν λόγω πρόγραμμα γίνονται στο www.ependyseis.gr/mis με την επιλογή της Εθνικής Τράπεζας.

Η Εθνική Τράπεζα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της, δεσμεύεται με το πρόγραμμα «Εγγύηση για το μέλλον» να συνεχίσει να παρουσιάζει χρηματοδοτικές λύσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα πως βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τράπεζα σε γυάλινο κτίριο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με υψηλές ταχύτητες η κερδοφορία των τραπεζών και στη διετία 2025 - 2026

Οι εγχώριες τράπεζες οδεύουν προς ιστορικές επιδόσεις το 2025 με οδηγούς την ισχυρή πιστωτική επέκταση, την σταθεροποίηση των επιτοκίων και τις εξαγορές. Πιο αισιόδοξες οι προοπτικές για το 2026.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζες: Προοπτικές και μερίσματα στο επίκεντρο των επαφών στο Λονδίνο

Σε θετικό κλίμα οι επαφές Eurobank, Εθνική, Piraeus και Alpha Bank στο Λονδίνο με διεθνείς επενδυτές. Στο επίκεντρο οι προοπτικές του 2025-26, οι διανομές μερισμάτων και τα νέα προγράμματα buyback.
Τράπεζα σε γυάλινο κτίριο
ΑΓΟΡΕΣ

Το τέλος του «μήνα του μέλιτος» για τις τραπεζικές μετοχές και η επόμενη ημέρα

Η εκρηκτική άνοδος των τραπεζικών μετοχών με +325% στην 5ετία, αποτέλεσμα της επιστροφής στην κανονικότητα, φτάνει στο τέλος της. Θετικές οι προοπτικές αλλά από εδώ και πέρα οδηγός θα είναι οι επιδόσεις, τα κέρδη και οι στρατηγικές κινήσεις.