ΓΔ: 2274.98 -0.63% Τζίρος: 330.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Εκδήλωση allwyn
Φώτο: Allwyn

Allwyn και Αθηναϊκά Θέατρα σε λαμπερό φουαγιέ πάρτι για το Λαμπέτη

Λαμπερή συνάντηση celebrities στο Θέατρο Λαμπέτη – Μια μοναδική βραδιά με την υπογραφή της Allwyn και των Αθηναϊκών Θεάτρων

Ένα ξεχωριστό φουαγιέ πάρτυ γεμάτο λαμπερές παρουσίες πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Λαμπέτη την  Τετάρτη 11 Μαρτίου, με την υπογραφή των Αθηναϊκών Θεάτρων και της Allwyn.

Αφορμή στάθηκε η επιτυχημένη παράσταση «Η ληστεία της συμφοράς», μια απολαυστική κωμωδία, όπου... όλα πάνε στραβά.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Ιωάννης Απέργης, Κατερίνα Γερονικολού, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Θάνος Μπίρκος, Αρετή Πασχάλη, Θάνος Σκόπας, Γιάννης Στεφόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης, οι οποίοι μας ταξιδεύουν στην Αθήνα του 1958, όπου επικρατούν απρόβλεπτες καταστάσεις και ξεκαρδιστικά απρόοπτα.

Τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το έχουν σχεδιάσει οι πρωταγωνιστές. Όταν όμως μπλέκουν κι άλλοι στο κόλπο, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Allwyn και τα Αθηναϊκά Θέατρα, περίμεναν τους καλεσμένους στο φουαγιέ, το οποίο μετατράπηκε σε ένα λαμπερό πάρτυ για τον θίασο, τους καλεσμένους, αλλά και πολλούς celebrities από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τιμές Μετοχών Χρηματιστήριο
MARKET MAKER

Τι θα κάνει η Crediabank, το μέρισμα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η στρατηγική της Quest

Η αποκοπή του μερίσματος της Allwyn βάζει τη μετοχή στο επίκεντρο, μπαίνει και το δικαίωμα στην ΑΜΚ της Y/KNOT, ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της CrediaBank, καλές οι προοπτικές για Performance.