ΓΔ: 1995.2 -0.50% Τζίρος: 353.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σιδηροδρομικές γραμμές ανατολή
Φωτογραφία Shutterstock

Τα δρομολόγια του Τρένου του Πηλίου ξεκινούν ξανά από τις 14 Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, το Τρενάκι του Πηλίου θα αναχωρεί κάθε Σάββατο και Κυριακή από τα Άνω Λεχώνια στις 10:00.

Επανέρχονται από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια των τουριστικών αμαξοστοιχιών 3800 - 3801 του Τρένου του Πηλίου (Μουτζούρης).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, το Τρενάκι του Πηλίου θα αναχωρεί κάθε Σάββατο και Κυριακή από τα Άνω Λεχώνια στις 10:00 (αμαξ. 3800) και θα επιστρέφει από τις Μηλιές στις 15:00 (αμαξ. 3801), με ενδιάμεση στάθμευση 15 λεπτών στην Άνω Γατζέα και στις δύο κατευθύνσεις της διαδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων https://tickets.hellenictrain.gr/, την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (Hellenic Train App), το 213 0121010 (ειδική τηλεφωνική γραμμή για τουριστικά τρένα) ή να επισκεφθούν την σχετική σελίδα της Hellenic Train: https://www.hellenictrain.gr/treno-toy-pilioy-mia-mythiki-diadromi

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σιδηροδρομικοί σταθμοί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ: Νέο σχέδιο για αναμόρφωση των Κεντρικών Σιδηροδρομικών Σταθμών

Η ΓΑΙΑΟΣΕ παρουσίασε το στρατηγικό της σχέδιο για την αναβάθμιση των σιδηροδρομικών σταθμών Πειραιά και Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας τις επενδυτικές προοπτικές και τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη.