ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: ΑΠΕ

Έρανος για να επιβιώσει το Stonewall Inn της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με το Advocate, στο GoFundMe υπάρχουν δύο έρανοι, ένας για τους υπαλλήλους του μπαρ και ένας για οικονομική στήριξη του ίδιου του μπαρ, με στόχο τη συγκέντρωση 50.000 δολαρίων. 

To Stonewall Inn της Νέας Υόρκης, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τις Stonewall Riots του 1969, μπορεί να είναι από το 2016 το πρώτο ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορικό τοπόσημο των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει την επιβίωση του μπαρ. Εγκαινίασε, κατά συνέπεια, έναν έρανο, ελπίζοντας να ξανανοίξει στη μετά την πανδημία εποχή.

Σύμφωνα με το Advocate, στο GoFundMe υπάρχουν δύο έρανοι, ένας για τους υπαλλήλους του μπαρ και ένας για οικονομική στήριξη του ίδιου του μπαρ, με στόχο τη συγκέντρωση 50.000 δολαρίων. 

«Εδώ και τρεις μήνες, οι πόρτες μας είναι κλειστές για να εξασφαλίσουμε ότι είναι υγιείς, ασφαλείς και καλά οι πελάτες, το προσωπικό και η (ΛΟΑΤΚΙ+) κοινότητα. Ακόμα και στις καλύτερες μέρες, μπορεί να είναι δύσκολο να επιβιώσεις ως μια μικρή επιχείρηση, και τώρα είμαστε μπροστά σε ένα αβέβαιο μέλλον. Ακόμη κι όταν ξανανοίξουμε, πιθανότατα θα το κάνουμε σε ιδιαίτερα περιορισμένες συνθήκες που θα βάζουν όρια στις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας» γράφει, στον ιστότοπο GoFundMe, η διεύθυνση του Stonewall Inn. «Αναστήσαμε μία φορά το Stonewall Inn, αφότου το κλείσανε, κι είμαστε έτοιμοι να το ξανακάνουμε - με τη συνδρομή σας. Εργαστήκαμε με επιμέλεια να το αναστήσουμε ως ασφαλή χώρο για την κοινότητα και για να διατηρήσουμε το Stonewall Inn στο επίκεντρο του αγώνα για το κίνημα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορίζοντας Ταϊπέι τοπίο
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ταϊβάν πιέζει για αγορές όπλων ενώ ο Τραμπ είναι αναποφάσιστος

Οι αρχές της Ταϊβάν τόνισαν ότι βασίζονται στη νομοθεσία των ΗΠΑ για την προμήθεια όπλων, ως αποτρεπτικό μέσο στις περιφερειακές απειλές, μετά την αβεβαιότητα που προκάλεσε ο Τραμπ για μελλοντικές πωλήσεις μετά τη συνάντηση με τον Σι.
Σημαίες ΗΠΑ Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Στενές επαφές Ρωσίας-ΗΠΑ επιβεβαιώνει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών

Η Μόσχα και η Ουάσινγκτον διατηρούν στενές υψηλόβαθμες επαφές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ριαμπκόφ, σημειώνοντας ότι η πρόοδος στις διμερείς σχέσεις παραμένει αργή και δύσκολη.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατο του υπαρχηγού του ISIS σε κοινή επιχείρηση ΗΠΑ-Νιγηρίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο δεύτερος στην ιεραρχία του ISIS, Αμπού Μπιλάλ αλ Μινούκι, σκοτώθηκε σε κοινή επιχείρηση ΗΠΑ και Νιγηρίας. Δεν αποκαλύφθηκε η ακριβής τοποθεσία της επιχείρησης.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Στη Νιγηρία ξουδετερώθηκε ο υπαρχηγός του Ισλαμικού Κράτους

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ και η Νιγηρία εξουδετέρωσαν σε κοινή επιχείρηση τον Αμπού Μπιλάλ αλ Μινούκι, νούμερο δύο του ISIS, ευχαριστώντας τη νιγηριανή κυβέρνηση για τη συνεργασία στη δύσκολη αποστολή.
Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Εξουδετερώθηκε ο υπ' αριθμόν 2 του Ισλαμικού Κράτους

Ο Αμπού Μπιλάλ αλ Μινούκι, ο Νο2 του Ισλαμικού Κράτους παγκοσμίως, εξουδετερώθηκε σε κοινή επιχείρηση αμερικανικών και νιγηριανών δυνάμεων, σύμφωνα με δήλωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.