ΓΔ: 2606.95 -0.31% Τζίρος: 194.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Shutterstock

EasyJet: Ξεκινά αύριο πτήσεις στο εσωτερικό της Βρετανίας

Η εταιρία προειδοποιεί τους επιβάτες να μην έρχονται στο αεροδρόμιο και να μην ταξιδεύουν εάν παρουσιάζουν συμπτώματα Covid-19 και να φορούν μάσκες προσώπου.

Ορισμένες από τις εσωτερικές της, κυρίως, πτήσεις εντός της Βρετανίας θα επαναλάβει από αύριο η αεροπορική εταιρία easyJet, με μειωμένα δρομολόγια, που θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου.

Η εταιρία προειδοποιεί τους επιβάτες να μην έρχονται στο αεροδρόμιο και να μην ταξιδεύουν εάν παρουσιάζουν συμπτώματα Covid-19, και να φορούν μάσκες προσώπου από τη στιγμή που θα βρεθούν στο αεροδρόμιο, στη διάρκεια της πτήσης μέχρι και την αποβίβασή τους, καθώς δεν θα επιτρέπεται η επιβίβαση σε όσους δεν τηρούν τον κανόνα. Στη διάρκεια του ταξιδιού δεν θα διατίθενται γεύματα, εκτός από νερό, ενώ όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες θα πρέπει να ζητήσουν άδεια από το προσωπικό του πληρώματος. Ο καθαρισμός των καμπινών θα γίνεται καθημερινά.

Στις πτήσεις εξωτερικού περιλαμβάνονται κάποια αεροδρόμια στη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία. Η εταιρία ανακοινώνει ότι αναμένεται να αυξήσει τις πτήσεις της όσο συνεχίζεται η ζήτηση και χαλαρώνουν οι περιορισμοί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Easyjet αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από το Τελ Αβίβ

«Η ασφάλεια των επιβατών μας και των πληρωμάτων μας αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητα της Easyjet», συμπλήρωσε η εταιρεία, διευκρινίζοντας πως επικοινώνησε με SMS και e-mail με τους πελάτες των πτήσεων.
Drone επιτήρησης πτήση
ΔΙΕΘΝΗ

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Γερμανίας για χρήση drones

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας Γερμανίας συνεδρίασε για το περιστατικό με drone στο αεροδρόμιο Leipzig/Halle υπό τον καγκελάριο Μερτς. Η ομοσπονδιακή εισαγγελία διερευνά πιθανή επίθεση που απειλεί την εθνική ασφάλεια.
Αεροπορικό δυστύχημα συντρίμμια
ΔΙΕΘΝΗ

Αεροσκάφος cargo συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο στη Λειψία

Αεροσκάφος cargo της DHL συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο μετά την απογείωση από τη Λειψία και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Αννόβερο. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και την ανεύρεση ύποπτου αντικειμένου στον διάδρομο.
Κεντρικός πύργος αεροδρομίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΑ: Ορκωμοσία 45 νέων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Η ΥΠΑ ορκισε 45 νέους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και της οργάνωσης των πτήσεων. Αναμένονται ακόμη 29 προσλήψεις έως το 2026, με το σύνολο των νέων ελεγκτών να φτάνει τους 169.