ΓΔ: 2290.52 0.30% Τζίρος: 79.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:18:43
Ρόμπερτ Ντε Νίρο πορτρέτο
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε επίσημη εμφάνιση, σοβαρή έκφραση προσώπου.

Τραμπ: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει «άρρωστο και διαταραγμένο μυαλό»

Ο Τραμπ αποκάλεσε τον Ντε Νίρο «άρρωστο, διαταραγμένο μυαλό» στο Truth Social, αντιδρώντας στην έκκληση του ηθοποιού για απομάκρυνση της κυβέρνησής του. Επίσης, επιτέθηκε σε βουλευτές των Δημοκρατικών.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του διάσημου ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για την ανάγκη «απομάκρυνσης» της κυβέρνησης Τραμπ. Σε ανάρτηση στο δίκτυό του Truth Social, ο Τραμπ χαρακτήρισε τον Ντε Νίρο «ένα άρρωστο, διαταραγμένο μυαλό».

Ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε ότι ο Ντε Νίρο «πάσχει από αντιτραμπική νεύρωση» και τον κατηγόρησε ότι έχει «εξαιρετικά χαμηλό IQ» και ότι «δεν έχει απολύτως καμία ιδέα τι κάνει ή τι λέει». Στην ίδια ανάρτηση, ο Τραμπ επιτέθηκε και στις Δημοκρατικές βουλευτές Ιλχάν Όμαρ και Ρασίντα Τλάιμπ, κάνοντας λόγο για «εντελώς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ» δηλώσεις.

«Τα καλά νέα είναι ότι η Αμερική είναι τώρα μεγαλύτερη, καλύτερη, πλουσιότερη και ισχυρότερη από ποτέ και αυτό τους τρελαίνει απόλυτα», πρόσθεσε ο Τραμπ, συνεχίζοντας την ανάρτησή του.

Η αντίδραση του προέδρου ήρθε μετά τη δημοσίευση συνέντευξης του Ντε Νίρο στο podcast The Best People, όπου ο 82χρονος ηθοποιός κάλεσε τους Αμερικανούς να «αντισταθούν» στην κυβέρνηση Τραμπ, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό που διακυβεύεται είναι η χώρα μας και ο Τραμπ την καταστρέφει».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει επανειλημμένα εκφράσει την αντίθεσή του προς τον Αμερικανό πρόεδρο. Τον περασμένο Μάιο, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, είχε καλέσει σε «υπεράσπιση της Δημοκρατίας» απέναντι σε έναν πρόεδρο που χαρακτήρισε «αμόρφωτο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Ρούμπιο: Στόχος η στρατηγική σταθερότητα στις ΗΠΑ-Κίνας σχέσεις

Οι ΗΠΑ και η Κίνα πέτυχαν στρατηγική σταθερότητα στις σχέσεις τους, δήλωσε ο ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο, ενόψει της επίσκεψης Τραμπ στο Πεκίνο, επισημαίνοντας ότι ένας εμπορικός πόλεμος θα ήταν επιζήμιος για όλους.
Μεξικανός αστυνομικός δρόμος
ΔΙΕΘΝΗ

Η Σέινμπαουμ για τον θάνατο του «Ελ Μέντσο» μίλησε με τον Τραμπ

Η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούδια Σέινμπαουμ, δήλωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά το θάνατο του βαρόνου ναρκωτικών «Ελ Μέντσο», συζητώντας την κατάσταση στη χώρα μετά τα βίαια επεισόδια.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ζητά την απέλαση των βουλευτριών Ομάρ και Τλάιμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε να κλειστούν σε ψυχιατρείο και να απελαθούν δύο μουσουλμάνες βουλεύτριες των Δημοκρατικών, ύστερα από αντιπαράθεση μαζί του στη Βουλή, όπου εκείνες τον κατηγόρησαν για ψέματα και σκληρή μεταναστευτική πολιτική.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Βανς καλεί το Ιράν να λάβει σοβαρά τις απειλές των ΗΠΑ

Ο Τζέι Ντι Βανς προειδοποίησε το Ιράν να λάβει σοβαρά τις αμερικανικές απειλές πριν τις διαπραγματεύσεις στη Γενεύη, τονίζοντας πως ο στόχος των ΗΠΑ είναι να αποτρέψουν το Ιράν από την απόκτηση πυρηνικών όπλων μέσω διπλωματίας.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία ΟΗΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ επιδιώκει διπλωματική λύση με Ιράν, λέει ο Βανς – Νέες κυρώσεις

Ο Τζ.Ντ. Βανς δήλωσε πως ο Τραμπ προτιμά μια διπλωματική λύση με το Ιράν και ελπίζει πως αυτό θα ληφθεί σοβαρά υπόψη στις αυριανές διαπραγματεύσεις, επαναλαμβάνοντας ότι η Ουάσιγκτον δεν αποδέχεται το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Άμπιγκεϊλ Σπάνμπεργκερ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Η Άμπιγκεϊλ Σπάνμπεργκερ, το νέο αστέρι των Δημοκρατικών

Η κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Άμπιγκεϊλ Σπάνμπεργκερ, έδωσε την απάντηση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του προέδρου, κατηγορώντας τον για ψέματα και έλλειψη λύσεων στα προβλήματα της χώρας.