ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03

Τι συζήτησε ο Τομ Κρουζ με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι

Ο πρώην ηθοποιός και νυν Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποδέχθηκε τον Τομ Κρουζ ξεσηκώνοντας την αντίδραση των πολιτών της χώρας του.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δέχθηκε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Τομ Κρουζ για να συζητήσουν τοποθεσίες για γυρίσματα, για τη νέα ταινία του διάσημου πρωταγωνιστή.

Ο Ζελένσκι, που υπήρξε ένας πολύ δημοφιλής ηθοποιός στη χώρα του πριν από την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ουκρανίας τον Απρίλιο, μίλησε στον αστέρα του Mission Impossible για την εμπειρία του στον κινηματογράφο, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η ουκρανική προεδρία.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του Ουκρανού προέδρου διακρίνεται ο Ζελένσκι να γελάει στο γραφείο του μαζί με τον Τομ Κρουζ, που είναι επίσης χαμογελαστός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Τομ Κρουζ είπε στον Ζελένσκι ότι «ενδιαφέρεται για τοποθεσίες στην Ουκρανία για τα γυρίσματα μιας από τις νέες ταινίες του» επιβεβαίωσε η προεδρία.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν τον Ζελένσκι, επειδή συναντήθηκε με τον Αμερικανό ηθοποιό αντί να επικεντρωθεί σε σημαντικότερα ζητήματα, για παράδειγμα τη μάχη κατά της διαφθοράς και τη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία.

Τον Σεπτέμβριο, ο πρόεδρος της Ουκρανίας συναντήθηκε με τους αστέρες του Χόλιγουντ Μίλα Κούνις, Άστον Κούτσερ και Ρόμπιν Ράιτ, στο πλαίσιο ενός φόρουμ στο Κίεβο.

Άλλοι χρήστες εξέφρασαν μια διαφορετική άποψη για τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του Τομ Κρουζ. «Ο Τομ Κρουζ ήρθε εδώ για να προετοιμαστεί να παίξει τον ρόλο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε μια νέα ταινία για την πρόταση καθαίρεσης σε βάρος του Τραμπ» έγραψε ο μπλόγκερ Πέτρο Τερεντίεφ στο Facebook.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν-Τραμπ: Επίκειται επίσκεψη Αμερικανών απεσταλμένων στη Ρωσία

Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Τραμπ για τα 80ά του γενέθλια. Συζήτησαν τον πόλεμο σε Ουκρανία και Ιράν και την επικείμενη επίσκεψη Αμερικανών απεσταλμένων στη Ρωσία, με τον Τραμπ να δηλώνει ότι επίκειται συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν.
Σημαίες G7
ΔΙΕΘΝΗ

G7 Εβιάν: Κυριαρχούν Μέση Ανατολή και Ουκρανία στη σύνοδο κορυφής

Η σύνοδος G7 στο Εβιάν θα επικεντρωθεί στις κρίσεις Ουκρανίας και Μέσης Ανατολής, με ιδιαίτερη έμφαση στην αμερικανική στάση, την οικονομική στήριξη στην Ουκρανία και τον πόλεμο με το Ιράν, ενώ λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι - Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Ζελένσκι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για τον πόλεμο με τη Ρωσία, συζητώντας τρόπους για επίτευξη ειρήνης. Θα συνεχίσουν τις συνομιλίες τους στη σύνοδο κορυφής της G7, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Ουκρανός πρόεδρος.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση ουκρανικών drones στην Οριόλ: 1 νεκρός, 9 τραυματίες

Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης ουκρανικών drones σε πολυκατοικία στην πόλη Οριόλ, νότια της Μόσχας. Καταγράφονται σοβαρές ζημιές, ενώ οι αρχές έχουν θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά drones χτύπησαν αποθήκη καυσίμων στη Γιάροσλαβ της Ρωσίας

Ουκρανικά drones επιτέθηκαν σε αποθήκη καυσίμων στη Γιάροσλαβ βόρεια της Μόσχας, προκαλώντας φωτιά αλλά χωρίς τραυματίες, σύμφωνα με τον περιφερειακό κυβερνήτη. Οι αρχές εργάζονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Ουκρανικό χτύπημα σε ρωσικές πετρελαϊκές και χημικές εγκαταστάσεις

Η Ουκρανία πραγματοποίησε νυχτερινά πλήγματα σε ρωσική πετρελαϊκή εγκατάσταση στη Γιάροσλαβλ και στο εργοστάσιο χημικών Azot στην Τούλα, σύμφωνα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Πλήγματα δέχθηκε και το δίκτυο επιμελητείας του ρωσικού στρατού.