ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:13:10
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε πολιτική εκδήλωση με φόντο την αμερικανική σημαία.

Super Bowl: Ο Τραμπ εξοργισμένος με το show του Bad Bunny

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τη συναυλία του Bad Bunny στο ημίχρονο του Super Bowl, χαρακτηρίζοντάς τη «προσβολή στο μεγαλείο της Αμερικής» και «ένα από τα χειρότερα σόου», τονίζοντας ότι ήταν ακατάλληλη για τα παιδιά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «προσβολή του μεγαλείου της Αμερικής» τη συναυλία του πορτορικανού τραγουδιστή Bad Bunny στο ημίχρονο του Super Bowl, παρότι ο καλλιτέχνης απέφυγε να αναφερθεί στον αμερικανό πρόεδρο ή στη μεταναστευτική του πολιτική κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του.

«Κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε λέξη απ' αυτά που λέει αυτός ο ρύπος», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social λίγα λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας, όπου ο Bad Bunny τραγούδησε και μίλησε αποκλειστικά στα ισπανικά — μια γλώσσα που ομιλείται από περισσότερα από 41 εκατομμύρια ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο ίδιο μήνυμα, ο Τραμπ υποστήριξε πως «το σόου στο ημίχρονο του Super Bowl είναι τελείως ελεεινό, ένα από τα χειρότερα στην ιστορία». Το χαρακτήρισε «παράλογο» και «προσβολή στο μεγαλείο της Αμερικής», σημειώνοντας ότι δεν αντανακλά «τις αξίες της επιτυχίας, της δημιουργικότητας και της αριστείας».

Επιπλέον, έκανε λόγο για «αποτρόπαια χορογραφία», ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά που παρακολουθούν το θέαμα «από τις τέσσερις γωνιές των Ηνωμένων Πολιτειών και ολόκληρου του κόσμου». Ο Τραμπ πρόσθεσε πως το «θέαμα» αποτελεί «χαστούκι για τη χώρα μας» και προέβλεψε ότι θα λάβει θετικές κριτικές από «τα μέσα ενημέρωσης που μεταδίδουν ψεύτικες ειδήσεις».

Η εμφάνιση του Bad Bunny και το μήνυμα ενότητας

Ο Benito Antonio Martínez Ocasio, γνωστός ως Bad Bunny, ανέβηκε στη σκηνή του Super Bowl μία εβδομάδα μετά τη βράβευσή του με το Grammy για το Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς. Στην εμφάνισή του, στο πλευρό της Lady Gaga και του Ricky Martin, ο τραγουδιστής, ντυμένος στα μαύρα, κράτησε ένα μπαλόνι με τη φράση: «Όλοι μαζί, είμαστε η Αμερική».

Στο φινάλε της συναυλίας, σημαίες από ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο ξεδιπλώθηκαν στη σκηνή, ενώ στην τεράστια οθόνη του σταδίου της Σάντα Κλάρα εμφανίστηκε το μήνυμα: «Μόνο η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν εξέτασε την καταδίκη Τραμπ για Κάρολ

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε την προσφυγή του Ντόναλντ Τραμπ ενάντια στην απόφαση που τον υποχρεώνει να καταβάλει 5 εκατ. δολάρια στην Ε.Τζιν Κάρολ, η οποία τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση και δυσφήμιση.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αύριο σε συνάντηση με Ιράν στο Κατάρ με Γουίτκοφ και Κούσνερ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη θα γίνει συνάντηση για το Ιράν στην Ντόχα του Κατάρ, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Το Κατάρ και το Πακιστάν μεσολαβούν για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν και ΗΠΑ συμφωνούν σε παύση επιθέσεων και συνάντηση αντιπροσώπων στο Κατάρ

Ιράν και ΗΠΑ συμφώνησαν να παγώσουν προσωρινά τις επιθέσεις τους και την Τρίτη θα συναντηθούν στο Κατάρ για να επιδιώξουν λύση στη διαμάχη τους σχετικά με το στενό του Ορμούζ, σύμφωνα με πηγές του Axios στην αμερικανική κυβέρνηση.
Μαχητικό αεροσκάφος F-35
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Κίνηση στο Κογκρέσο για φραγμό επιστροφής της Τουρκίας στα F-35

Η βουλευτής Ντίνα Τίτους ξεκινά πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να εμποδίσει τυχόν επανένταξη της Τουρκίας στο πρόγραμμα F-35 αν δεν λυθεί το θέμα S-400, ενεργοποιώντας νόμιμα εργαλεία μπλοκαρίσματος πώλησης όπλων.
Ντόναλντ Τραμπ χειρονομία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ εξαπολύει νέες απειλές προς το Ιράν

Ο Τραμπ απείλησε το Ιράν μετά από νέες αμερικανικές επιθέσεις σε ιρανικούς στόχους, τονίζοντας ότι αν συνεχιστούν οι παραβιάσεις της εκεχειρίας, οι ΗΠΑ ίσως αναγκαστούν να «ολοκληρώσουν στρατιωτικά» τη σύγκρουση.