ΓΔ: 2130.37 -2.43% Τζίρος: 317.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε πολιτική εκδήλωση με φόντο την αμερικανική σημαία.

Super Bowl: Ο Τραμπ εξοργισμένος με το show του Bad Bunny

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τη συναυλία του Bad Bunny στο ημίχρονο του Super Bowl, χαρακτηρίζοντάς τη «προσβολή στο μεγαλείο της Αμερικής» και «ένα από τα χειρότερα σόου», τονίζοντας ότι ήταν ακατάλληλη για τα παιδιά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «προσβολή του μεγαλείου της Αμερικής» τη συναυλία του πορτορικανού τραγουδιστή Bad Bunny στο ημίχρονο του Super Bowl, παρότι ο καλλιτέχνης απέφυγε να αναφερθεί στον αμερικανό πρόεδρο ή στη μεταναστευτική του πολιτική κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του.

«Κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε λέξη απ' αυτά που λέει αυτός ο ρύπος», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social λίγα λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας, όπου ο Bad Bunny τραγούδησε και μίλησε αποκλειστικά στα ισπανικά — μια γλώσσα που ομιλείται από περισσότερα από 41 εκατομμύρια ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο ίδιο μήνυμα, ο Τραμπ υποστήριξε πως «το σόου στο ημίχρονο του Super Bowl είναι τελείως ελεεινό, ένα από τα χειρότερα στην ιστορία». Το χαρακτήρισε «παράλογο» και «προσβολή στο μεγαλείο της Αμερικής», σημειώνοντας ότι δεν αντανακλά «τις αξίες της επιτυχίας, της δημιουργικότητας και της αριστείας».

Επιπλέον, έκανε λόγο για «αποτρόπαια χορογραφία», ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά που παρακολουθούν το θέαμα «από τις τέσσερις γωνιές των Ηνωμένων Πολιτειών και ολόκληρου του κόσμου». Ο Τραμπ πρόσθεσε πως το «θέαμα» αποτελεί «χαστούκι για τη χώρα μας» και προέβλεψε ότι θα λάβει θετικές κριτικές από «τα μέσα ενημέρωσης που μεταδίδουν ψεύτικες ειδήσεις».

Η εμφάνιση του Bad Bunny και το μήνυμα ενότητας

Ο Benito Antonio Martínez Ocasio, γνωστός ως Bad Bunny, ανέβηκε στη σκηνή του Super Bowl μία εβδομάδα μετά τη βράβευσή του με το Grammy για το Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς. Στην εμφάνισή του, στο πλευρό της Lady Gaga και του Ricky Martin, ο τραγουδιστής, ντυμένος στα μαύρα, κράτησε ένα μπαλόνι με τη φράση: «Όλοι μαζί, είμαστε η Αμερική».

Στο φινάλε της συναυλίας, σημαίες από ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο ξεδιπλώθηκαν στη σκηνή, ενώ στην τεράστια οθόνη του σταδίου της Σάντα Κλάρα εμφανίστηκε το μήνυμα: «Μόνο η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενεργειακή αγορά δυναμική
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Λίγες εβδομάδες η αναστάτωση στις αγορές λόγω πολέμου, λέει ο Ράιτ

Ο Υπουργός Ενέργειας Κρις Ράιτ δήλωσε πως ο Τραμπ ανησυχεί για το κόστος ενέργειας για τους Αμερικανούς, αλλά περιμένει μόνο λίγες εβδομάδες αναστάτωσης. Παραδέχτηκε λάθος ανάρτηση για το Πολεμικό Ναυτικό και ανέλαβε την ευθύνη.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Προτεραιότητα να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά, όχι το πετρέλαιο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως προτεραιότητά του είναι να αποτρέψει το Ιράν από την απόκτηση πυρηνικών όπλων, θεωρώντας αυτό πιο σημαντικό από την αύξηση των τιμών του πετρελαίου λόγω της Μέσης Ανατολής.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Έτοιμο για μακρύ πόλεμο φθοράς, βλέπει ήττα η Ουάσιγκτον

Το Ιράν δήλωσε έτοιμο για παρατεταμένο πόλεμο, δώδεκα μέρες μετά τα χτυπήματα ΗΠΑ-Ισραήλ. Οι μάχες στη Μέση Ανατολή προκαλούν αύξηση στην τιμή του πετρελαίου, ενώ ο Τραμπ ανακοίνωσε χρήση στρατηγικών αποθεμάτων για σταθεροποίηση.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιρανός σύμβουλος αποκαλεί «Σατανά» τον Τραμπ, πρόεδρο των ΗΠΑ

Σύμβουλος του Ιρανού ηγέτη χαρακτήρισε τον Τραμπ «Σατανά» και προέβλεψε καταστροφή του Ισραήλ, λέγοντας πως μόνο το Ιράν θα παραμείνει στη Μέση Ανατολή, ενώ το σιωνιστικό καθεστώς θα εξαλειφθεί.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Σύντομα ασφάλεια στα Στενά Χορμούζ σύμφωνα με τις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως σύντομα θα υπάρξει «μεγάλη ασφάλεια» στα Στενά του Χορμούζ, διαβεβαιώνοντας για ασφαλή διέλευση πετρελαιοφόρων και συμβουλεύοντας τις εταιρείες να τα χρησιμοποιούν.