ΓΔ: 2122.54 -0.37% Τζίρος: 81.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:54:41
Γαλλική αστυνομία δρόμος
Μέλη της γαλλικής αστυνομίας σε δράση σε αστικό δρόμο της Γαλλίας.

Μαθητής στη Γαλλία μαχαίρωσε σοβαρά την καθηγήτριά του

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται 60χρονη καθηγήτρια στη Σαναρί-συρ-Μερ της Γαλλίας, μετά από επίθεση με μαχαίρι από μαθητή 14-15 ετών εντός της σχολικής αίθουσας. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται μια 60χρονη καθηγήτρια στη Σαναρί-συρ-Μερ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε σήμερα εντός σχολικής αίθουσας από μαθητή της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Τουλόν.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:00 τοπική ώρα, όταν ένας μαθητής της Γ' τάξης, ηλικίας 14-15 ετών, επιτέθηκε στην καθηγήτρια και την τραυμάτισε τρεις ή τέσσερις φορές με μαχαίρι.

Ο ανήλικος δράστης συνελήφθη άμεσα και κρατείται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο υπουργός Παιδείας της Γαλλίας, Εντουάρ Ζεφρέ, ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει στο σημείο της επίθεσης για να ενημερωθεί για την κατάσταση.

Σύμφωνα με το δίκτυο BFM TV, που επικαλείται τον νομάρχη του διαμερίσματος Βαρ, η ζωή της 60χρονης καθηγήτριας βρίσκεται σε κίνδυνο μετά την επίθεση από τον 14χρονο μαθητή μέσα στη σχολική αίθουσα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σημαία της Κίνας
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα και ΗΠΑ σε εμπορικές συνομιλίες στο Παρίσι με επικεφαλής τον Χε

Ο Κινέζος αντιπρόεδρος Χε Λιφένγκ θα επισκεφθεί τη Γαλλία 14-17 Μαρτίου για συζητήσεις με τις ΗΠΑ σχετικά με το εμπόριο και τα οικονομικά, όπως ανακοίνωσαν τα υπουργεία Εμπορίου Κίνας και Οικονομικών ΗΠΑ.
Σημαία του Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιρακινή φιλοϊρανική οργάνωση απειλεί γαλλικά συμφέροντα σε Ιράκ και περιοχή

Η ένοπλη οργάνωση Άσχαμπ αλ Καφ, προσκείμενη στο Ιράν, απείλησε με επιθέσεις όλα τα γαλλικά συμφέροντα στο Ιράκ και την ευρύτερη περιοχή, καλώντας σε αποφυγή γαλλικών βάσεων, χωρίς να αναλαμβάνει ευθύνη για πρόσφατη επίθεση.
Εμμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Γάλλος στρατιωτικός νεκρός σε επίθεση στο Ιράκ, ανακοίνωσε ο Μακρόν

Υπαξιωματικός των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκε σε επίθεση στην Αρμπίλ του Ιράκ, ανακοίνωσε ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν. Είναι ο πρώτος γάλλος στρατιωτικός που χάνει τη ζωή του από την έναρξη της σύρραξης στη Μέση Ανατολή.
Πρατήριο Total Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

33% αύξηση στην τιμή αγροτικής βενζίνης στη Γαλλία λόγω κρίσης Μ. Ανατολής

Η τιμή της βενζίνης για αγρότες στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 33% από την αρχή της κρίσης στη Μέση Ανατολή, ενώ τα λιπάσματα σημείωσαν άνοδο 13%. Η κυβέρνηση ζητά μείωση των τιμών όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση.
Εμανουέλ Μακρόν ομιλεί
ΔΙΕΘΝΗ

Μακρόν: Λάθος οι επιχειρήσεις της Χεζμπολάχ, όχι σε χερσαία επίθεση

Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τη Χεζμπολάχ να σταματήσει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ και τόνισε πως το Ισραήλ δεν πρέπει να επιτεθεί στον Λίβανο. Υποστήριξε τις προσπάθειες Λιβάνου και Συρίας για έλεγχο στα σύνορά τους.