ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά σε αμερικανική πολιτική εκδήλωση με πλήθος υποστηρικτών.

Ο Τραμπ σχεδιάζει ενεργό ρόλο στην καμπάνια των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συμμετάσχει ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών, τονίζοντας ότι θα κάνει πολλά ταξίδια τους επόμενους μήνες.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να έχει ενεργή συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια πτήσης, ο κ. Τραμπ τόνισε πως σχεδιάζει να πραγματοποιήσει «πολλά ταξίδια στο πλαίσιο της εκστρατείας».

Ο ίδιος, που επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025, υπογράμμισε ότι οι «πρόεδροι εν ενεργεία δεν μοιάζουν να τα πηγαίνουν καλά» στις βουλευτικές εκλογές του μέσου της θητείας τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Κογκρέσου ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Εφετείο απορρίπτει διάταγμα Τραμπ για επιστολική ψήφο

Ομοσπονδιακό δικαστήριο απέρριψε την προσπάθεια της κυβέρνησης Τραμπ να ενισχύσει τους κανόνες επιστολικής ψήφου σε 23 Πολιτείες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές, κρίνοντας ορισμένα μέτρα αντισυνταγματικά.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Συνομιλούμε με το Ιράν, αλλά δεν είναι έτοιμο για συμφωνία, λέει ο Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε πως ΗΠΑ και Ιράν συνομιλούν για λήξη του πολέμου, αλλά η Τεχεράνη δεν είναι έτοιμη για συμφωνία. Για τη συμφωνία πυρηνικής συνεργασίας με Σαουδική Αραβία, είπε πως θα γίνει μόνο αν εξομαλύνουν σχέσεις με το Ισραήλ.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Προσφυγή δύο εταιρειών ενάντια στους νέους δασμούς Τραμπ

Δύο αμερικανικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσέφυγαν κατά των νέων δασμών Τραμπ σε προϊόντα από 60 χώρες, υποστηρίζοντας ότι υπερέβη την εξουσία του και ζητώντας σαφέστερη τεκμηρίωση για καταναγκαστική εργασία.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ απειλεί με νέους δασμούς την ΕΕ λόγω προστίμων στη Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε με νέους δασμούς στην ΕΕ και εμπορική έρευνα λόγω προστίμων σε αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες όπως η Google, διαμηνύοντας πως οι ΗΠΑ δεν θα ανεχτούν τέτοιες πρακτικές από την Ευρώπη.
Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Πιστεύω Ρωσία και Κίνα όταν δηλώνουν ότι δεν εξοπλίζουν το Ιράν

Ο Τραμπ προειδοποίησε Ρωσία και Κίνα να μην πουλήσουν όπλα στο Ιράν, δηλώνοντας πως πιστεύει ότι ο Πούτιν και ο Σι δεν εμπλέκονται σε τέτοιες συναλλαγές, τονίζοντας όμως ότι θα είναι «πολύ κακό γι’ αυτούς» αν το κάνουν.