ΓΔ: 2448.55 -0.13% Τζίρος: 19.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:07:36
Αυτοκίνητο Changan Έκθεση
Νέα μοντέλα Changan στην έκθεση αυτοκινήτου με έντονο ενδιαφέρον από επισκέπτες.

Η Changan λανσάρει το νέο ηλεκτρικό SUV Deepal S05 στην αγορά του Ισραήλ

Η κινεζική Changan Automobile παρουσίασε στο Ισραήλ το ηλεκτρικό SUV Deepal S05, με αυτονομία 485 χλμ. και φόρτιση 30%-80% σε 15 λεπτά, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά ηλεκτροκίνησης.

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Changan Automobile ξεκίνησε την εμπορική προώθηση του νέου ηλεκτρικού SUV, Deepal S05, στην αγορά του Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε η Automotive Equipment, επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας στη χώρα.

Το Deepal S05 αποτελεί ένα compact crossover όχημα, εξοπλισμένο με μπαταρία 68,8 κιλοβάτ, προσφέροντας αυτονομία που ξεπερνά τα 485 χιλιόμετρα. Η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει τα 180 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η φόρτιση από το 30% στο 80% ολοκληρώνεται σε μόλις 15 λεπτά.

Το νέο SUV επιταχύνει από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα σε 5,5 ή 7,5 δευτερόλεπτα, ανάλογα με την έκδοση.

Η εμπορική ταυτότητα Deepal της Changan έκανε την είσοδό της στην ισραηλινή αγορά τον Δεκέμβριο του 2024, παρουσιάζοντας το ηλεκτρικό compact crossover SUV Deepal S07.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Εισαγωγέων Οχημάτων στο Ισραήλ, κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2025, διατέθηκαν συνολικά 1.564 οχήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΔΙΕΘΝΗ

Η SAIC Motor χτίζει εργοστάσιο ηλεκτρικών οχημάτων στη Γαλικία της Ισπανίας

Η Μαρία Χεσούς Λορενζάνα χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία το νέο εργοστάσιο ηλεκτροκίνητων οχημάτων της SAIC στη Γαλικία, επένδυση 200 εκατ. ευρώ που αναμένεται να δημιουργήσει 2.300 θέσεις εργασίας και ετήσια παραγωγή 120.000 οχημάτων.
Νίκος Καραθανασόπουλος βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραθανασόπουλος: Οι κοστολογημένες προτάσεις δεν αμφισβητούν τους κόφτες

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος τόνισε πως η επέμβαση των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή στοχεύει στον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και γίνεται μέσα σε σκληρό ανταγωνισμό με την Κίνα, ενώ επέκρινε τη στάση Ελλάδας, ΗΠΑ και Ισραήλ για την κρίση.