ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 02:07:41
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
Καταστροφή δομών στην Ουκρανία μετά τον πόλεμο. Οι υποδομές έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Τρεις νεκροί στο Μπέλγκοροντ από ουκρανικά πλήγματα, λέει η Ρωσία

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και ένα τραυματίστηκε από ουκρανικά χτυπήματα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης. Ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν 53 ουκρανικά drones κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με το RIA.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας ακόμη τραυματίστηκε, έπειτα από ουκρανικά πλήγματα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού κυβερνήτη.

Παράλληλα, το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μετέδωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν συνολικά 53 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος και άρμα
ΔΙΕΘΝΗ

Ρώσοι στρατιώτες με άλογα στη γραμμή του μετώπου χτυπήθηκαν από drones

Ουκρανική ταξιαρχία δημοσίευσε βίντεο με μεμονωμένους Ρώσους στρατιώτες να κινούνται με άλογα κοντά στο μέτωπο, επισημαίνοντας τις αυτοσχέδιες τακτικές και τις απώλειες εξοπλισμού που αντιμετωπίζουν οι ρωσικές δυνάμεις.
UAV Bayraktar TB2
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί από ουκρανικά drones στο Ροστόφ, λένε οι ρωσικές αρχές

Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους δύο μέλη πληρώματος δεξαμενόπλοιου, από ουκρανικές επιθέσεις με drones σε λιμάνι και πόλη της Ροστόφ. Η φωτιά στο πλοίο κατασβέστηκε, χωρίς διαρροή πετρελαίου. Συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες Μόσχας-Κιέβου.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανική επίθεση σε ρωσικό λιμάνι: Πλοίο χτυπήθηκε, 3 νεκροί

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες μετά από ουκρανική επίθεση με drones στο λιμάνι του Ροστόφ του Ντον. Πλήγμα σε φορτηγό πλοίο και γειτονικό κτίριο. Οι ουκρανικές επιθέσεις εστιάζουν σε ρωσικές υποδομές ενέργειας.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά drones χτύπησαν ρωσική πετρελαϊκή πλατφόρμα στην Κασπία

Ουκρανικά drones χτύπησαν για πρώτη φορά ρωσική εξέδρα πετρελαίου στη Κασπία, σταματώντας την παραγωγή στη μονάδα της Lukoil. Η επίθεση εντάσσεται στην προσπάθεια της Ουκρανίας να πλήξει τη ρωσική πετρελαϊκή και αερίου βιομηχανία.