ΓΔ: 2569.75 -0.08% Τζίρος: 396.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
γήπεδο ποδοσφαίρου ημέρα
Το άδειο γήπεδο ποδοσφαίρου φωτίζεται από τον ήλιο, έτοιμο να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες.

Εκτός εθνικής Ολλανδίας ο Μέερντικ λόγω τραυματισμού

Ο Μεξ Μέερντικ αποχώρησε λόγω τραυματισμού από την αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας για τα ματς με Μάλτα και Φινλανδία. Ο Μάλεν, γνωστός για τα 10 γκολ του ως αλλαγή, αναμένεται βασικός επιθετικός καθώς ο Ντεπάι δεν θα ξεκινήσει.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός Μεξ Μέερντικ αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λόγω τραυματισμού. Ο 22χρονος παίκτης της Άλκμααρ τραυματίστηκε δύο ημέρες μετά την πρώτη του κλήση στην ανδρική ομάδα των «οράνιε».

Παρά τον τραυματισμό του Μέερντικ, δεν θα υπάρξει αντικατάσταση στην αποστολή, ακόμη και μετά την καθυστερημένη άφιξη του Μέμφις Ντεπάι από τη Βραζιλία, καθώς έχασε το διαβατήριό του. Ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν έχει δηλώσει πως ο Ντεπάι δεν θα ξεκινήσει στον αγώνα της Πέμπτης με τη Μάλτα, γεγονός που καθιστά τον Ντόνιελ Μάλεν το πιθανότερο βασικό επιθετικό για το ματς στο Τα’Κάλι.

Ο Ντόνιελ Μάλεν έχει αποκτήσει τη φήμη του σούπερ αναπληρωματικού, καταγράφοντας 10 γκολ σε 27 συμμετοχές ως αλλαγή, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ο ίδιος δήλωσε πως «είναι κάτι για το οποίο μπορώ να είμαι περήφανος», επισημαίνοντας τη σημασία της ψυχραιμίας και της σωστής απόδοσης ακόμη και όταν ξεκινάει από τον πάγκο.

Ως βασικός, ο Μάλεν έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε 18 διεθνείς εμφανίσεις. Η Ολλανδία υποδέχεται τη Φινλανδία την Κυριακή, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς σε 4 αγώνες και ισοβαθμώντας με την Πολωνία, η οποία όμως έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία, Ολλανδία, Φινλανδία και Πολωνία προοδεύουν στην αμυντική συνεργασία

Η Βρετανία, η Ολλανδία, η Φινλανδία και η Πολωνία ανακοίνωσαν πρόοδο στον Πολυμερή Μηχανισμό Άμυνας, με στόχο τη λειτουργία του έως το 2027, ενώ η άμυνα αναμένεται να κυριαρχήσει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα.
Οπαδοί πανηγυρίζουν γκολ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Αϊντχόφεν σάρωσε τη Φέγενορντ και αγκαλιάζει τον τίτλο

Η Αϊντχόφεν επικράτησε εύκολα 3-0 της Φέγενορντ, ξέφυγε με 17 βαθμούς στη βαθμολογία και φαίνεται πως οδεύει ακάθεκτη προς τον τίτλο της Eredivisie, με τις υπόλοιπες αγωνιστικές να δείχνουν διαδικαστικού χαρακτήρα.
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μπρέντα ανέτρεψε το 0-2 και πήρε βαθμό στην 21η αγωνιστική

Η Μπρέντα, αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 στην έδρα της από την Τβέντε, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, σώζοντας τον βαθμό στο ματς που άνοιξε τη 21η αγωνιστική της Eredivisie, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τα 11 ματς χωρίς ήττα.