Ένας στους τρεις Γάλλους (33%) δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ifop, ότι στις επόμενες προεδρικές εκλογές θα υποστήριζε στον πρώτο γύρο τον υποψήφιο της ακροδεξιάς. Αυτό ισχύει είτε πρόκειται για τη Μαρίν Λεπέν, η οποία αυτή την περίοδο στερείται του δικαιώματος του εκλέγεσθαι με δικαστική απόφαση, είτε για τον πρόεδρο του κόμματος «Εθνικός Συναγερμός», Ζορντάν Μπαρντελά.
Στη δεύτερη θέση καταγράφεται ο πρώην πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ (2017-2020) με ποσοστό 16%, σύμφωνα με τα ευρήματα της ίδιας έρευνας. Ακολουθεί με μικρή διαφορά ο ευρωβουλευτής Ραφαέλ Γκλικσμάν, που συνεργάζεται με τους Σοσιαλιστές, συγκεντρώνοντας το 15% των προτιμήσεων.
Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ο υποψήφιος του αριστερού κόμματος «Ανυπότακτη Γαλλία», Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο οποίος συγκεντρώνει το 12% των ψήφων.