ΓΔ: 2468.59 0.36% Τζίρος: 174.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:24:39
σημαία Ισραήλ

Ένοπλη επίθεση στην Ιερουσαλήμ με 15 τραυματίες και δύο δράστες νεκρούς

Σοκ στην Ιερουσαλήμ από ένοπλη επίθεση με 15 τραυματίες, εκ των οποίων 6 σε κρίσιμη κατάσταση. Οι δύο δράστες εξουδετερώθηκαν από τις αρχές.

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε στην είσοδο της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Magen David Adom, της επίσημης υπηρεσίας ασθενοφόρων του Ισραήλ. Από τους τραυματίες, έξι φέρονται να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, γεγονός που εντείνει την ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας τους.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, οι δύο δράστες της επίθεσης έχουν εξουδετερωθεί από τις αρχές. Οι συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η επέμβαση παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστες, ενώ αναμένεται λεπτομερής ενημέρωση τις επόμενες ώρες από τις αρμόδιες αρχές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένα κτίρια στη Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ εξουδετέρωσε στελέχη της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την εξουδετέρωση των Χουσέιν Κάντρα και Μοχάμεντ Φάρα, στελεχών της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ, οι οποίοι διακινούσαν μεγάλα ποσά για τη χρηματοδότηση της Χαμάς.
Νίκος Καραθανασόπουλος βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραθανασόπουλος: Οι κοστολογημένες προτάσεις δεν αμφισβητούν τους κόφτες

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος τόνισε πως η επέμβαση των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή στοχεύει στον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και γίνεται μέσα σε σκληρό ανταγωνισμό με την Κίνα, ενώ επέκρινε τη στάση Ελλάδας, ΗΠΑ και Ισραήλ για την κρίση.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Οι σημερινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό δεν έπρεπε να γίνουν

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Βηρυτό, καλώντας σε αυτοσυγκράτηση και σταμάτημα επιθέσεων, καθώς οι ΗΠΑ προσπαθούν να ολοκληρώσουν ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν.
Επίθεση στη Βηρυτό
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινά πλήγματα σε κτίρια διοίκησης «τρομοκρατών» στη Βηρυτό

Το Ισραήλ βομβάρδισε κτίρια διοίκησης της Χεζμπολάχ στη συνοικία Νταχίγια της Βηρυτού, αντιδρώντας σε πυρά κατά ισραηλινών εδαφών, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού Νετανιάχου και του υπουργού Άμυνας Κατς.
Εμμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Παρίσι: Υπέρ της εκεχειρίας Λιβάνου - Ισραήλ δηλώνει ο Μακρόν

Ο Μακρόν ανακοίνωσε ότι η Γαλλία στηρίζει την κατάπαυση πυρός Λιβάνου-Ισραήλ και κάθε προσπάθεια ειρήνης και σεβασμού της κυριαρχίας του Λιβάνου. Παράλληλα, Γαλλία και Βρετανία ετοιμάζουν σχέδιο αποναρκοθέτησης στα στενά του Ορμούζ.
Σιλουέτα μπροστά σε σημαίες
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα επιδιώξει την εξάλειψη του ιρανικού καθεστώτος

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως το Ισραήλ θα εργαστεί για την εξάλειψη του «τρομοκρατικού καθεστώτος» του Ιράν, τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπούν πλέον απειλές με πυρηνικά και πυραύλους από την Τεχεράνη.