ΓΔ: 2262.24 -1.44% Τζίρος: 122.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:44:41
Αττική Οδός ανισόπεδος κόμβος
Άποψη ανισόπεδου κόμβου της Αττικής Οδού στην Αθήνα από ψηλά.

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη σήραγγα Λιοσίων έως 16/2/2026

Ολικός αποκλεισμός των κλάδων εισόδου της Αττικής Οδού από Μάνδρα έως Αιγάλεω παρατείνεται έως τη Δευτέρα 26/2/2026 λόγω συντήρησης στη σήραγγα «Λιοσίων». Η κυκλοφορία εκτρέπεται από άλλους άξονες, ενημερώνει η Τροχαία.

Ο ολικός αποκλεισμός της Αττικής Οδού από τη Μάνδρα έως το Αιγάλεω παρατείνεται έως το πρωί της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου 2026, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας. Η παράταση οφείλεται στις έκτακτες εργασίες συντήρησης της σήραγγας «Λιοσίων», οι οποίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών, έχουν τεθεί σε ισχύ εκτροπές κυκλοφορίας μέσω εναλλακτικών οδικών αξόνων. Οι ρυθμίσεις αφορούν τους κλάδους εισόδου της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, στις περιοχές των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Φυλής.

Συγκεκριμένα, ο αποκλεισμός θα συνεχιστεί έως τις 06:00 της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου 2026 στους εξής κόμβους: Μάνδρας (κόμβος 1), Μαγούλας (κόμβος 2), Ασπροπύργου (κόμβος 4) και Αιγάλεω (κόμβος 5).

Κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής: προς Αθήνα-Κέντρο μέσω Λεωφόρου Αθηνών, προς Λαμία μέσω Λεωφόρων Αθηνών και Κηφισού, και προς Αεροδρόμιο μέσω Λεωφόρων Αθηνών και Κηφισού και στη συνέχεια μέσω του κόμβου Μεταμόρφωσης.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν πιστά την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 729 τροχονομικές παραβάσεις σε 24 ώρες, δύο συλλήψεις

Σε τροχονομικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 729 παραβάσεις μέσα σε 24 ώρες. Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, ενώ συνελήφθησαν δύο οδηγοί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατασχέθηκαν τα οχήματά τους.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονου στη Θεσσαλονίκη για υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό

22χρονος συνελήφθη να οδηγεί με 162 χλμ/ώρα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, όπου το όριο είναι 70. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε και του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 49χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην περιφερειακή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όταν 49χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην περιφερειακή οδό Μαλακοπής, προσέκρουσε σε πινακίδα και στηθαίο. Έρευνα διενεργεί η Τροχαία.
Ηλεκτρικά πατίνια Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός ηλεκτρικού πατινιού συνελήφθη για 72 χλμ/ώρα στη Συγγρού

Αστυνομικοί συνέλαβαν 23χρονο στην Καλλιθέα γιατί οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με 72 χλμ/ώρα στη Συγγρού, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο των 25 χλμ/ώρα. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο ελέγχων για Ε.Η.Ο.
Κίνηση αυτοκίνητα δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαναφορά της ομαλότητας στην κυκλοφορία των εθνικών οδών

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση στα εθνικά δίκτυα, σύμφωνα με την Τροχαία, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομέων του τριημέρου έχει αποχωρήσει. Μόνο μικρές καθυστερήσεις καταγράφηκαν στην Αθηνών-Κορίνθου, χωρίς προβλήματα στην Αθηνών-Λαμίας.