ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

90χρονος συνελήφθη στην Αττική Οδό με ληγμένη άδεια από το 2018

Αστυνομικοί συνέλαβαν 90χρονο που οδηγούσε ανάποδα στην Αττική Οδό στο Κορωπί. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε στην αντίθετη λωρίδα και διαπιστώθηκε ότι το δίπλωμά του είχε λήξει από το 2018.

Στη σύλληψη ενός 90χρονου οδηγού αυτοκινήτου προχώρησαν το πρωί της 31ης Αυγούστου αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού, όταν διαπιστώθηκε ότι κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού, στην περιοχή του Κορωπίου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα να οδηγεί στην αριστερή λωρίδα, παραβιάζοντας το ρεύμα κυκλοφορίας, γεγονός που προκάλεσε σοβαρό κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Άμεσα τον ακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν στην είσοδο της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο, αποτρέποντας πιθανό ατύχημα.

Κατά την προανακριτική διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο 90χρονος δεν είχε μαζί του την άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία είχε λήξει ήδη από το 2018.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ η υπόθεση υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή η Αττική Οδός εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος

Τροχαίο στη Μεταμόρφωση στην Αττική Οδό προκάλεσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού στις γραμμές του προαστιακού. Ο οδηγός διασώθηκε και η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο με περιπολικό στην Αττική Οδό

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως σήμερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο, με εμπλοκή περιπολικού που βρισκόταν σταθμευμένο στη ΛΕΑ για βεβαίωση παράβασης σε φορτηγό.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Δεν υπήρξε εγκατάλειψη, τι έδειξε η έρευνα

Νεότερα για το τροχαίο στην Καλλιθέα: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το δίκυκλο οδηγούσε η 27χρονη και συνεπιβάτης ήταν 37χρονος. Και οι δύο τραυματίστηκαν όταν πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα και χτυπήθηκαν από ΙΧ, ενώ δεν υπήρξε εγκατάλειψη.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για μέθη, επικίνδυνη οδήγηση και πινακίδες

Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης συνέλαβε τρεις οδηγούς το τελευταίο 24ωρο: Έναν 24χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνους ελιγμούς και αποφυγή ελέγχου, και έναν 59χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25χρονος συνελήφθη μετά από πρόσκρουση σε παιδική χαρά στο Μενίδι

Αστυνομικοί συνέλαβαν 25χρονο στο Μενίδι όταν το πρωί της Κυριακής το αυτοκίνητό του εισέβαλε σε παιδική χαρά μετά από σύγκρουση. Ο οδηγός εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε αλκοτέστ.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δύο τραυματίες μετά από καταδίωξη μοτοσυκλετιστή

Δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν στην οδό Κασσάνδρου, μετά από καταδίωξη όταν ένας οδηγός αγνόησε σήμα της αστυνομίας. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.