ΓΔ: 2617.02 -0.49% Τζίρος: 235.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Μητσοτάκης: Το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», ανέφερε.

Στο μήνυμα του για το φετινό Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και στους συγγενείς των θυμάτων. «Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει: «Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό. Όμως τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Χρήστου, Σίσκο - Στόχος το Ευρωπαϊκό Πόλο 2028

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τους Απόστολο Χρήστου και Απόστολο Σίσκο για τις επιτυχίες τους στην κολύμβηση και ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης 2028.
Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Σκέρτσος: Ο Στέφανος Μάνος, παράδειγμα ενεργού και ορθολογικού πολίτη

Ο Άκης Σκέρτσος αποχαιρετά τον Στέφανο Μάνο τονίζοντας πως η πολιτική του παρακαταθήκη είναι να είσαι χρήσιμος, όχι απλώς αρεστός. Εκφράζει σεβασμό, θλίψη και ευγνωμοσύνη για την πορεία και το έργο του εκλιπόντος.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η σκέψη και στήριξή μας σε όσους παλεύουν με τις φωτιές

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα Χανιά, αφιέρωσε το μήνυμα του Δεκαπενταύγουστου σε όσους μάχονται στις πυρκαγιές, τονίζοντας πως για αυτούς δεν υπάρχουν αργίες και γιορτές, ενώ κάλεσε σε αναστοχασμό και πίστη.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μονή Μεταμόρφωσης Χανίων σήμερα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στη Μονή Μεταμόρφωσης στο Βαρύπετρο Χανίων για την εορτή της Παναγίας, αναφερόμενος στον αγώνα όσων μάχονται κατά των πυρκαγιών και δίνοντας ευχές σε όλους τους Έλληνες.