ΓΔ: 2087.17 -1.09% Τζίρος: 253.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Μητσοτάκης: Το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», ανέφερε.

Στο μήνυμα του για το φετινό Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και στους συγγενείς των θυμάτων. «Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει: «Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό. Όμως τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η απελευθέρωση των ομήρων μας συγκινεί βαθιά όλους

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε τη συγκίνηση της ελληνικής κυβέρνησης για την απελευθέρωση των ομήρων, τονίζοντας τον ρόλο της Ελλάδας στις ειρηνευτικές προσπάθειες.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη μετά το κυριακάτικο μήνυμα

Το σημερινό μήνυμα Μητσοτάκη αποδεικνύει κυνισμό κι αυταρχισμό, δηλώνοντας ότι κανείς Πάνος Ρούτσι δε θα διεκδικήσει το δίκιο του σε πλατεία-σύμβολο εξέγερσης και δημοκρατίας, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γιώργος Γεραπετρίτης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Γεραπετρίτης συνοδεύει τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο της Αιγύπτου

Ο ΥΠΕΞ Γ. Γεραπετρίτης θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου. Η συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του, Γ. Βάντερπουλ, αναβάλλεται, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ.
Αλέξης Πατέλης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή»

Ο Αλέξης Πατέλης, παρουσιάζοντας το βιβλίο του «Η Μεγάλη Επιστροφή», τόνισε πως η μεγάλη επιστροφή είναι επίτευγμα της Ελλάδας. Επεσήμανε τη σημασία των σωστών προσώπων και των μεταρρυθμίσεων για την οικονομική πρόοδο.