ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νότης Μηταράκης πολιτικός

Μηταράκης: Ο ουσιαστικός διάλογος, η μόνη δίοδος για μία Δημοκρατία

«Η πολιτική μας έχει 2 ξεκάθαρους στόχους. Τη διατήρηση των κατά πολύ μειωμένων ροών και τον περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης στην τοπική κοινωνία. Με γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ολοκληρώνοντας την πρώτη ημέρα της διήμερης παρουσίας του στο Νομό Έβρου, η οποία περιελάβανε επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο, σύσκεψη στο δημαρχείο Ορεστιάδας με το δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και την Επιτροπή Αγώνα, καθώς και σειρά συναντήσεων με φορείς της περιοχής, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης επανέλαβε την πεποίθησή του ότι «ο ουσιαστικός διάλογος είναι η μόνη δίοδος για μία Δημοκρατία».

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατέστησε σαφείς τους στόχους της κυβερνητικής πολιτικής, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η πολιτική μας έχει δύο ξεκάθαρους στόχους. Τη διατήρηση των κατά πολύ μειωμένων ροών και τον περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης στην τοπική κοινωνία. Με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών».

Σημειώνεται πως αύριο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, στις 11.00.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάνος Πλεύρης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Χρηματοδότηση 3,14 εκατ. ευρώ για έργα στη Λέσβο

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε χρηματοδότηση 3,14 εκατ. ευρώ για έργα σε Δυτική Λέσβο και Μυτιλήνη, που αφορούν οδικές υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία, γήπεδα και το νέο Ειδικό Σχολείο.
Άδειες σχολικές τάξεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρηματοδότηση 5,15 εκατ. για αναβάθμιση του Γυμνασίου Χίου «Αδ. Κοραής»

Το Υπ. Μετανάστευσης εγκρίνει 5,15 εκατ. ευρώ για έργο ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Χίου «Αδαμάντιος Κοραής», με στόχο καλύτερη ασφάλεια, μάθηση και μείωση ενεργειακού αποτυπώματος.
Θάνος Πλεύρης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηματοδότηση 5,96 εκατ. στη Λέρο για έργα υποδομών από Υπ. Μετανάστευσης

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ενέκρινε χρηματοδότηση 5.961.270 ευρώ στον Δήμο Λέρου για έργα οδοποιίας, παιδικές χαρές, συστήματα πόσιμου νερού, φωτισμό και αγορά οχήματος για το Τμήμα Ύδρευσης.
Θάνος Πλεύρης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Φύλαξη συνόρων και επιστροφές στο επίκεντρο της ΕΕ

Στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Μετανάστευσης της ΕΕ στη Λευκωσία, η Ελλάδα τόνισε την ανάγκη φύλαξης των συνόρων, επίσπευσης των ασύλων και αύξησης επιστροφών, με έμφαση σε μετρήσιμα αποτελέσματα από το νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο.
Θάνος Πλεύρης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Ζητά το παλαιό ΚΤΕΟ Ηρακλείου για τις μεταναστευτικές ροές

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης ζητά την παραχώρηση του παλαιού ΚΤΕΟ Ηρακλείου για έξι μήνες, ώστε να δημιουργηθεί προσωρινός χώρος διαχείρισης των αυξημένων μεταναστευτικών ροών στην Κρήτη.