ΓΔ: 2610.22 0.26% Τζίρος: 296.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ρένα Δούρου ομιλία

ΣΥΡΙΖΑ: Βίντεο καταγγελία για τις ελλείψεις στο μετρό Θεσσαλονίκης

Η Ρένα Δούρου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν, μέσω βίντεο, τα προβλήματα του μετρό Θεσσαλονίκης: έλλειψη σύνδεσης με το αεροδρόμιο, καθυστερήσεις, αποζημιώσεις, πολιτιστικές απώλειες και αναμονή επέκτασης στα δυτικά.

Τις συνεχιζόμενες ελλείψεις στο μετρό Θεσσαλονίκης επισημαίνουν, μέσω βίντεο στα social media, η πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ρένα Δούρου, καθώς και οι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης. Στο βίντεο αναδεικνύονται τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη το έργο, παρά τη μακρά περίοδο κατασκευής του.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζουν στη μη διασύνδεση του μετρό με το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για «έγκλημα σε βάρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς», αναφερόμενοι στην απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλου.

Σύμφωνα με τους ίδιους, «μετά από μεγάλες καθυστερήσεις, αχρείαστες αποζημιώσεις που επιβάρυναν τους φορολογούμενους και με μία ολόκληρη πόλη να έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο, η δυτική πλευρά της πόλης ακόμα περιμένει την επέκταση του μετρό».

Το μήνυμα της κ. Δούρου είναι ξεκάθαρο: «Γι' αυτό, απέναντι στη λεηλασία των ζωών μας, των δήμων μας, του πολιτισμού μας: ΣΥΡΙΖΑ. Σταθερά, Αριστερά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταθμός μετρό Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ζημία στους φορολογούμενους από την καθυστέρηση μετρό Καλαμαριάς

Οι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως η επέκταση του Μετρό Καλαμαριάς είναι θετική, αλλά κατέκριναν καθυστερήσεις, κόστος, έλλειψη ενιαίου εισιτηρίου και ανεπαρκείς υποδομές στάθμευσης και λεωφορειακές συνδέσεις.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχείς βλάβες στο Μετρό Θεσ/νίκης αποκαλύπτουν τα ελλείμματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλει συνεχή τεχνικά προβλήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση φέρει την ευθύνη για τις βλάβες και την ταλαιπωρία των πολιτών, λιγότερο από έναν χρόνο μετά τα εγκαίνια.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πέντε σταθμοί μετρό κλείνουν προσωρινά στις 21/10

Από την Τετάρτη 21/10 στις 09:00 πέντε σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης («Δημοκρατίας», «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι», «Πανεπιστήμιο») θα μείνουν προσωρινά κλειστοί, έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εδώ με συλλογική και αριστερή ηγεσία

Η Ρένα Δούρου στην Κεντρική Επιτροπή τόνισε ότι η συλλογική ηγεσία είναι μια βαθιά αριστερή επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας αισιοδοξία για την παρουσία του στη νέα Βουλή και επισημαίνοντας τη σημασία της πολιτικής αλλαγής.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρένα Δούρου: Μόνο εμείς καταθέσαμε έγκαιρες προτάσεις κατά της ακρίβειας

Η Ρένα Δούρου δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που πρότεινε έγκαιρα λύσεις για το ιδιωτικό χρέος και την ακρίβεια, επισημαίνοντας την ανάγκη ανασύνταξης του κόμματος και δηλώνοντας βέβαιη την είσοδό του στη Βουλή.
Σταθμός Μετρό Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24ωρη λειτουργία Μετρό και λεωφορείων στη «Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα»

Ο ΟΣΕΘ στηρίζει τη δράση «20ή Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» με παρατεταμένη λειτουργία μετρό και λεωφορείων το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, προωθώντας το μήνυμα: «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!».