ΓΔ: 2513.22 0.84% Τζίρος: 242.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία

Ν. Ανδρουλάκης: Η Ευρυτανία δικαιούται περισσότερα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε το οδοιπορικό του στην Ευρυτανία, τονίζοντας πως το δημογραφικό είναι απειλή για την οικονομία. Προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ αποτελεί η περιφερειακή ανάπτυξη και η στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων.

Το διήμερο οδοιπορικό του στην Ευρυτανία αποτύπωσε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το δημογραφικό είναι νάρκη στα θεμέλια της οικονομίας και της κοινωνίας. Η περιφερειακή ανάπτυξη είναι στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι η Ευρυτανία αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέκρινε συγκεκριμένες παρεμβάσεις:

- Στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων, με παροχή φορολογικών κινήτρων για επενδύσεις στη μεταποίηση.

- Ενίσχυση των υποδομών, με έμφαση στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

- Δωρεάν προσχολική αγωγή και αναβάθμιση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και παιδείας.

«Η Ευρυτανία αξίζει περισσότερα», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Υπεραπόδοση της οικονομίας σημαίνει υπεραπόδοση της ακρίβειας

Ο πρόεδρος Ν. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη και η πολιτική αλλαγή με ασφάλεια και σταθερότητα. Τόνισε ότι το κόμμα απευθύνεται σε όλους και πως οι συνεργασίες του προοδευτικού χώρου είναι αναγκαίες για αλλαγή.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίαση Επιτροπής Ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη

Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος κάλεσε σε συντονισμένη προσπάθεια ενόψει εκλογών και προσκάλεσε τις προοδευτικές δυνάμεις να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Νικόλας Φαραντούρης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημα εντάχθηκε πλέον στο ΠΑΣΟΚ ως στέλεχος ο Νίκος Φαραντούρης

Επίσημη η ένταξη του ευρωβουλευτή και καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου, Νικόλα Φαραντούρη, στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά από συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή. Έμφαση σε διεθνή, ενεργειακά και θέματα δικαιοσύνης.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει πολιτική αλλαγή στη χώρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έδωσε προεκλογικό στίγμα και αισιοδοξεί για νίκη στις επόμενες εκλογές, προτείνοντας νέο γραμματέα τον Γιάννη Βαρδακαστάνη και εκλογή νέων οργάνων.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μόνο οι εκλογές θα βγάλουν τη χώρα από τη δυστοπία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ζητώντας εκλογές για δημοκρατική διέξοδο και δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως οι αποπομπές υπουργών είναι μονόδρομος για τον πρωθυπουργό.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή για σταθερότητα σε πολιτική και οικονομία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για την πολιτική αλλαγή με ρεαλιστικό πρόγραμμα και ικανά στελέχη, ασκώντας κριτική στη ΝΔ και καλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν το προοδευτικό σχέδιο του κόμματος.