ΓΔ: 2285.92 6.58% Τζίρος: 526.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Συνάντηση αξιωματούχων γραφείο
Συνάντηση αξιωματούχων στο γραφείο με ελληνική και ευρωπαϊκή σημαία στο φόντο.

Ο Γ. Γεραπετρίτης συνάντησε τον πρέσβη Μ. Γουίτακερ του ΝΑΤΟ

Ο Γ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ και την Αμερικανίδα πρέσβη στην Ελλάδα, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η ενίσχυση της συνεργασίας στο ΝΑΤΟ και η στρατηγική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, πρέσβη Μάθιου Γουίτακερ. Στη συνάντηση παρέστη και η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στην ενίσχυση της συνεργασίας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, καθώς και στις διμερείς σχέσεις και τη στρατηγική εταιρική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΝΑΤΟ: Βαθαίνει η κρίση μετά τις απειλές Τραμπ για αποχώρηση των ΗΠΑ

Η συμμαχία του ΝΑΤΟ βρίσκεται σε νέα φάση κρίσης, μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν και τις απειλές αποχώρησης των ΗΠΑ, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην Ευρώπη. Η εικόνα αυτή αποτυπώνεται και σε πρόσφατη διεθνή κάλυψη για τις εντάσεις στο εσωτερικό της Συμμαχίας.
Μάρκο Ρούμπιο ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ μπορεί να επανεξετάσουν τη σχέση τους με το NATO

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, δήλωσε πως οι ΗΠΑ θα επανεξετάσουν τη σχέση τους με το NATO μόλις τελειώσει ο πόλεμος με το Ιράν, υπογραμμίζοντας ότι την τελική απόφαση για την αξία της συμμαχίας θα πάρει ο πρόεδρος Τραμπ.
Γυναίκα ομιλήτρια μικρόφωνο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Γουίτακερ και Γκίλφοϊλ με Έλληνες αξιωματούχους για θέματα ΝΑΤΟ

Ο Αμερικανός αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ και η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα συζήτησαν με Έλληνες αξιωματούχους, τονίζοντας τη σημασία της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας σε άμυνα, θαλάσσια ασφάλεια και κοινή ευημερία.
Κιμμπερλι Γκιλφόιλ πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κ. Γκίλφοϊλ με την Αμερικανίδα μόνιμη αντιπρόσωπο στο ΝΑΤΟ

Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ υποδέχθηκε τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Μάθιου Γουίτακερ, υπογραμμίζοντας τη στενή συνεργασία με την Ελλάδα για ενίσχυση της ειρήνης και της ασφάλειας στο ΝΑΤΟ.