ΓΔ: 2649.27 -1.05% Τζίρος: 117.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:40:37
Σφύρα δικαστηρίου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με απαγόρευση εξόδου οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι στην Κρήτη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, μετά τις απολογίες τους στον Ευρωπαίο Ανακριτή.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του Ευρωπαίου Ανακριτή.

Πρόκειται για ζευγάρι αγροτών, στους οποίους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Επιπλέον, στον σύζ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδειο δικαστήριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισαγγελέας: Ενοχή παραγωγών Κρήτης για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή 22 κυρίως Κρητικών παραγωγών για απάτη σε επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, υποβάλλοντας ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων, συχνά δημόσιες ή μη δηλωθείσες, ώστε να λάβουν ενισχύσεις με πλαστά μισθώματα.
Λάουρα Κοβέσι πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι συλληφθέντες για παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Την έρευνα για το κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ με επίκεντρο την Κρήτη αναλαμβάνει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. 22 συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης, με τη ζημιά να ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι συλληφθέντες για παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα μεταφέρθηκαν 15 συλληφθέντες για παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανώγεια: Εκδηλώσεις για τα 82 χρόνια από το Τρίτο Ολοκαύτωμα

Τα Ανώγεια τίμησαν τα 82 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της 13ης Αυγούστου 1944 με εκδηλώσεις και διέλευση F-16, ενώ ο Κ. Χατζηδάκης τόνισε τη σημασία της ενότητας και του πατριωτισμού για μια καλύτερη Ελλάδα.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Ανδρουλάκης ας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας αλλού

Η Αλεξάνδρα Σδούκου επέκρινε τις δηλώσεις Ανδρουλάκη περί «εκτροπής» τη μέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντάς τις ντροπιαστικές και ανάρμοστες. Τόνισε το βάρος των λέξεων, καλώντας για περισσότερη υπευθυνότητα.