ΓΔ: 2107.43 0.15% Τζίρος: 200.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σωκράτης Φάμελλος Θεσσαλονίκη
Φώτο: Ο Σωκράτης Φάμελλος στη Θεσσαλονίκη. Credit: Konstantinos Tsakalidis/SOOC

Ο Σωκράτης Φάμελλος σε εκδήλωση για την επόμενη μέρα της Διάσκεψης COP30

Ο Σωκράτης Φάμελλος θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με θέμα «COP30: Η Επόμενη Μέρα για την Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο, στο πλαίσιο συζήτησης για την κλιματική πολιτική.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, θα συμμετάσχει αύριο, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο ΚΟΟΣ με θέμα «COP30: Η Επόμενη Μέρα για την Ελλάδα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σίμος Κεδίκογλου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Κριτική στην κυβέρνηση για fast track διαδικασίες εξοπλισμών

Ο Συμεών Κεδίκογλου κατηγορεί την κυβέρνηση για αδιαφανείς και fast track διαδικασίες στην Επιτροπή Εξοπλισμών, επισημαίνοντας ότι δεν δίνεται χρόνος μελέτης για προγράμματα εκατοντάδων εκατομμυρίων.
Σωκράτης Φάμελλος Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σωκράτης Φάμελλος: Η κυβέρνηση στέλνει ΜΑΤ αντί συγγνώμης στους αγρότες

Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε στο «Κόκκινο 105,5», ζητώντας ειλικρινή ελληνοτουρκικό διάλογο και εκφράζοντας στήριξη σε πολιτικά διωκόμενους. Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τα προβλήματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επίθεση κατά Μητσοτάκη για την ανασκόπηση στα social media

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για "εβδομάδα πληρωμών", όμως για τους πολίτες ήταν εβδομάδα εξαπάτησης και κυβερνητικού φιάσκου, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του για το σχετικό μήνυμά του στα social media.
σημαία ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κατηγορίες σε Μητσοτάκη για «ακροδεξιά ατζέντα» στην οπλοκατοχή

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον πρωθυπουργό και δύο υπουργούς ότι προσεγγίζουν ακροδεξιό ακροατήριο με τη συζήτηση περί οπλοκατοχής και ζητά από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τη στάση της κυβέρνησης.