ΓΔ: 2090.64 0.20% Τζίρος: 172.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Γιώργος Πιτσιλής ομιλητής
Ο Γιώργος Πιτσιλής σε επίσημη δήλωση ως επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

ΑΑΔΕ: Καμία σχέση του Γ. Πιτσιλή με εμπλεκόμενο στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η ΑΑΔΕ εξέδωσε διευκρινίσεις διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του Κ. Βελόπουλου για δήθεν συνάντηση του διοικητή της, Γ. Πιτσιλή, με πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ.

Διευκρινίσεις εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αναφορικά με αναφορά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, περί δήθεν συνάντησης του Διοικητή της Αρχής, Γιώργου Πιτσιλή, με πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, ο κ. Πιτσιλής ουδέποτε έχει συναντήσει ή συνομιλήσει με το εν λόγω πρόσωπο, ούτε στο γραφείο του, ούτε σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Όπως υπογραμμίζεται, το πρόσωπο αυτό είναι απολύτως άγνωστο στον Διοικητή της Αρχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ συγκαλύπτει τις πολιτικές της ευθύνες στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Πηγές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ότι η ΝΔ επιχειρεί συγκάλυψη των πολιτικών της ευθυνών στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας ότι το ΚΥΔ Μπουνάκη δεν δήλωσε δημόσιες εκτάσεις ούτε έλαβε επιδοτήσεις.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτυχία της κυβέρνησης η υπαγωγή ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζει ότι η μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αποτελεί ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση των αγροτικών επιδοτήσεων και ζητά πλήρη διαφάνεια και απόδοση ευθυνών.
Κτίριο Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές της ΝΔ: «Πράσινο» δίκτυο εταιρειών πίσω από τα πρόστιμα ΟΠΕΚΕΠΕ

Πηγές της ΝΔ σημειώνουν πως η εξεταστική Επιτροπή αποκαλύπτει ένα στημένο σύστημα εις βάρος των αγροτών, το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να διαλύσει με αλλαγές σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ΑΑΔΕ και δράσεις μαζί με την Ε.Ε.
Κωστής Χατζηδάκης χαμογελά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Έμφαση στο έργο ΜΙΤΟΣ και στη μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε πρωτοβουλίες για τη μείωση γραφειοκρατίας, την απλοποίηση διαδικασιών μέσω του ΜΙΤΟΣ και τη μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο πλαίσιο ψηφιακού εκσυγχρονισμού.