ΓΔ: 2569.75 -0.08% Τζίρος: 396.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σωκράτης Φάμελλος πορτρέτο

Φάμελλος: Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους

«Με σεβασμό στον αγώνα και των συγγενών και των πολιτών, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε, όπως εδώ και δύο χρόνια, η φωνή και της κοινωνίας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και πέρα από αυτήν, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους για το έγκλημα των Τεμπών, για το έγκλημα της συγκάλυψης, για μια ασφαλή κοινωνία, με ασφαλείς μεταφορές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, από το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

«Ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να τα εξασφαλίσει όλα αυτά», τόνισε ο κ. Φάμελλος και κατέληξε: «Εμείς, με σεβασμό στον αγώνα και των συγγενών και των πολιτών, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε, όπως εδώ και δύο χρόνια, η φωνή και της κοινωνίας αλλά και της δικαιοσύνης, μέσα και έξω από τη Βουλή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Ξανθόπουλος: Λάθος η συναίνεση με κυβέρνηση που αγνοεί θεσμούς

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) υποστήριξε πως η επόμενη αναθεωρητική Βουλή πρέπει να απαιτεί υπερπλειοψηφία, επικρίνοντας την πρόταση της ΝΔ ως φλύαρη και αναποτελεσματική και κατηγορώντας την κυβέρνηση για αδιαφορία προς τους θεσμούς.
Άγαλμα Θέμιδος Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά παραπομπή Τριαντοπούλου και Αγοραστού

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει την παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού για την αλλοίωση του χώρου των Τεμπών, τονίζοντας τη σημασία της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και καλεί τη ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τη στάση της.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεδριάζει την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 15:00 στα γραφεία της Κουμουνδούρου για την προετοιμασία της Κεντρικής Επιτροπής, που θα συνέλθει το Σάββατο 18 Ιουλίου στο Wyndham Grand Athens.
Αστυνομικός ΗΠΑ στο καθήκον
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Βρετανία συνελήφθη 46χρονη καταζητούμενη για τον εμπρησμό στη Marfin

Συνελήφθη στη Βρετανία 46χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενη για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010. Ενεργοποιήθηκε η Ερυθρά Αγγελία και αναμένονται διαδικασίες έκδοσης. Η ίδια δηλώνει αθώα και ότι σκόπευε να επιστρέψει αυτοβούλως στην Ελλάδα.
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπαηλιού: Η δικαιοσύνη οφείλει να είναι ανεξάρτητη, όχι ανεξέλεγκτη

Ο ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού, τόνισε ότι η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης απαιτεί θεσμικά αντίβαρα, διαφάνεια και ισορροπία στην επιλογή της ηγεσίας των ανωτάτων δικαστηρίων.