ΓΔ: 2061.69 0.26% Τζίρος: 203.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

ΕΕΤ: Σειρά ρυθμίσεων από τις τράπεζες για τα δάνεια πληγέντων στην Εύβοια

Έτοιμες να παράσχουν διευκολύνσεις είναι οι ελληνικές τράπεζες, με την ΕΕΤ να καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα συνεργασίας τους, η οποία θα αξιολογήσει το αίτημα.

Οι ελληνικές Τράπεζες - μέλη της είναι έτοιμες να συνδράμουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις των περιοχών της Εύβοιας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία και να παράσχουν διευκολύνσεις προκειμένου όλοι οι πολίτες της περιοχής να υπερβούν την δύσκολη αυτή συγκυρία, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών. 

Μεταξύ άλλων, τα μέλη της ΕΕΤ σχεδιάζουν σειρά ρυθμίσεων για την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων όσων επλήγησαν. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα συνεργασίας τους, η οποία θα αξιολογήσει το αίτημα και θα το αντιμετωπίσει κατά τρόπο σύμφωνο με τις ανάγκες και την έκταση της ζημίας κάθε δανειολήπτη και τις ευχέρειες ρυθμίσεων και διευκολύνσεων που παρέχονται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο IRIS σε υπολογιστή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έμποροι Πειραιά: Αίτημα για ανώτατο όριο 0,5% στις προμήθειες POS και IRIS

Οι έμποροι του Πειραιά ζητούν ανώτατο όριο 0,5% στις προμήθειες POS και IRIS, επισημαίνοντας ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιβαρύνονται υπέρμετρα από τις τραπεζικές χρεώσεις και τα πάγια έξοδα.
Ζωγράφειο Λύκειο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι ελληνικές τράπεζες στηρίζουν το Ζωγράφειο Λύκειο με δωρεά 800.000 ευρώ

Με δωρεά 800.000 ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και αντισεισμική θωράκιση του ιστορικού Ζωγραφείου Λυκείου στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Τράπεζες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δωρεάν πρόγραμμα χρηματοοικονομικού εγγραμματισμού από την ΕΕΤ για ΜμΕ

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) μέσω του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου (ΕΤΙ) προσφέρει δωρεάν online πρόγραμμα 4 ωρών για ΜμΕ, ενισχύοντας γνώσεις σε χρηματοδότηση, διαχείριση, ασφάλιση και αγορά.
Γιώργος Ζαννιάς ομιλία
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Τραπεζών και η μεταγραφή του ομίλου Κοπελούζου

Ο Γ. Ζανιάς θα αναλάβει πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, το μυστικό της επιτυχίας της Cenergy, οι λανθασμένες μετρήσεις ρεύματος, στον όμιλο Κοπελούζου Ν. Αθανασούλιας.