ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:13:18 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
perama_nafpigeia
Η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα. Πηγή: Shutterstock.

Νεκρός ο χειριστής του οχήματος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Νεκρός είναι ο 47χρονος χειριστής του γερανοφόρου οχήματος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος μετά από την πτώση ενός έλικα πλοίου, η οποία πραγματοποιήθηκε από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας ο 47χρονος είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 47χρονος χειριστής. Επίσης ένας ο 47χρονος εργάτης έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και νοσηλεύεται επίσης στο Τζάνειο, ενώ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε άλλος 43χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΗΕΑ: Διαμαρτυρία για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της ΑΥΓΗΣ

«Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και κατά το παρελθόν αλλά συνάντησαν τη σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων και τα όποια σχέδια αναστολής της έκδοσης ματαιώθηκαν» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει το καθημερινό φύλλο της Αυγή, συνεχίζεται η κυριακάτικη έκδοση

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Κλείνει από αύριο το καθημερινό φύλλο της Αυγής. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν του Αγίου Πνεύματος στον ιδιωτικό τομέα

Παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί η ημέρα του Αγίου Πνεύματος πρόσθετη εορτή αργία για μία επιχείρηση, αυτή λειτουργήσει εφέτος κατ' εξαίρεση, τότε οι εργαζόμενοι που απασχολούνται δικαιούνται προσαύξηση 75%.