ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ρουμανία: Νέα δρομολόγια από την Blue Air προς Ελλάδα

Η Blue Air εγκαινιάζει έξι νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Μπακάου προς τις πόλεις Αθήνα, Κοπεγχάγη, Λάρνακα, Όσλο, Στουτγκάρδη και Μπέρμιγχαμ.

Την προσθήκη νέων δρομολογίων προς προορισμούς του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Air. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τα αεροδρόμια του Βουκουρεστίου, του Ιασίου και του Μπακάου από το καλοκαίρι του 2020, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας που δημοσιεύει το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Agerpres».

Ειδικότερα, από τις 15 Ιουνίου 2020 εγκαινιάζεται η απευθείας πτήση Βουκουρέστι - Μόναχο και θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Στις 16 Ιουνίου το πρώτο αεροσκάφος της Blue Air θα απογειωθεί από το Ιάσιο με προορισμό την ιταλική πόλη Βερόνα και οι πτήσεις προς τον συγκεκριμένο προορισμό θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Παράλληλα, η Blue Air εγκαινιάζει έξι νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Μπακάου προς τις πόλεις Αθήνα, Κοπεγχάγη, Λάρνακα, Όσλο, Στουτγκάρδη και Μπέρμιγχαμ, τα οποία θα προστεθούν στους διεθνείς προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Οι τιμές για τα εισιτήρια προς τους νέους προορισμούς ξεκινούν από 19,99 ευρώ ανά εισιτήριο. Η Blue Air, στα 15 χρόνια λειτουργίας της, εξυπηρέτησε περισσότερα από 30 εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aeroplano, Airplane
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣτΕ: Συνταγματική η μη καταβολή της ενίσχυσης σε πρώην χειριστές αεροσκαφών

Οι 13 άσκησαν αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας την καταβολή της ειδικής κοινωνικής ενίσχυσης η οποία και για τους 13 ιπτάμενους χειριστές ανερχόταν σε κάτι λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτοξεύτηκε η απώλεια αποσκευών στα αεροπορικά ταξίδια μετά την πανδημία

Σύμφωνα με τη Sita, πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής για τις αερομεταφορές, η ανάκαμψη του κλάδου έχει αυξήσει τις απώλειες αποσκευών στις 7,6 ανά 1.000 επιβάτες εξαιτίας των ελλείψεων προσωπικού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορεύονται οι πτήσεις ρωσικών αεροσκαφών στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας

Η αεροπορική οδηγία για την απαγόρευση χρήσης του εθνικού εναέριου χώρου Ελλάδος από αερομεταφορείς Ρωσίας εφαρμόζεται μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κλείσει τον εναέριο χώρο της για τη Ρωσική Ομοσπονδία.