ΓΔ: 1435.81 0.86% Τζίρος: 61.49 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός, με τη θερμοκρασία έως 38 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα φθάσει από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριο καιρό θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και του ανατολικού Αιγαίου τους 34 με 36 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι σήμερα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο το απόγευμα έως 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάνει από 20 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 22 έως 37 και κατά τόπους στη Θεσσαλία έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Από 23 έως 32 θα φθάσει η θερμοκρασία και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ θα κινούνται οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Εύβοια με τη θερμοκρασία να φθάνει από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα φθάσει από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.