ΓΔ: 1435.81 0.86% Τζίρος: 61.49 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός, η θερμοκρασία έως 37 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή σήμερα η θερμοκρασία ενώ στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς και στα δυτικά κατά τόπους τους 38 βαθμούς, στα περισσότερα νησιά τους 34 με 35 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δε θα ξεπεράσει τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στα υπόλοιπα, γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο κατα την διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στη Θράκη αναμένεται ο καιρός να είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου θα φθάσει η θερμοκρασία. 

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 20 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο θα έχουν σήμερα γενικά αίθριο καιρό και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει πό 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη και η θερμοκρασία θα φθάσει από 23 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά την διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά την διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου θα φθάσει η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Εύβοια και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ. Απο 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου θα κινηθεί η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου θα φθάσει η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.