ΓΔ: 1435.81 0.86% Τζίρος: 61.49 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kairos, kalokairi, zesti
Φωτο: Pixabay

Έως τους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία, γενικά αίθριος ο καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία θα φθάσει από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα ενώ από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οπότε στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς, στα περισσότερα νησιά τους 34 με 35 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δε θα ξεπεράσει τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις  θα έχουν σήμερα η Μακεδονία και η Θράκη που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

 Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 και τις απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει πό 21 έως 35 και στα ηπειρωτικά έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριο καιρό θα έχουν σήμερα Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ θα κινούνται οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Από 23 έως 33 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου θα φθάσει η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία θα φθάσει από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.