ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
θερινός ουρανός ηλιοβασίλεμα
Εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα καλοκαιριού με ζεστά χρώματα στον ουρανό.

Αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με νέα μικρή αύξηση της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά στους 22 με 24 βαθμούς, στα δυτικά τους 20 με 22 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης μεμονωμένες καταιγίδες. Από τις βραδινές ώρες στα δυτικά αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στην περιοχή των Δωδεκανήσων 6 με 7, πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά στους 22 με 24 βαθμούς, στα δυτικά τους 20 με 22 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από αργά το απόγευμα αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία του Περού
ΔΙΕΘΝΗ

Περού: Σε ετοιμότητα για 60 ημέρες λόγω ακραίων φαινομένων Ελ Νίνιο

Σχεδόν 800 δήμοι στο Περού τέθηκαν σε ετοιμότητα για 60 ημέρες λόγω κινδύνου ισχυρών βροχών και πλημμυρών από το φαινόμενο Ελ Νίνιο, απειλώντας πάνω από 9,3 εκατομμύρια πολίτες σύμφωνα με την κυβέρνηση και το Cenepred.
Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει την ανατολική πλευρά των ΗΠΑ

Σφοδρό κύμα καύσωνα πλήττει εκατομμύρια Αμερικανούς, κυρίως σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, με αποπνικτική ζέστη και αυξημένη υγρασία που ίσως επηρεάσει το Μουντιάλ και τους εορτασμούς για τα 250 χρόνια από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ.
Η σημαία των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει το κέντρο των ΗΠΑ και κινείται ανατολικά

Ισχυρό κύμα καύσωνα σαρώνει τις ΗΠΑ, με θερμοκρασίες-ρεκόρ να απειλούν να επηρεάσουν το Μουντιάλ και τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Σικάγο και άλλες πόλεις λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των πολιτών.