ΓΔ: 1438.78 0.21% Τζίρος: 11.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:17:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Businessdaily-Kairos-Xionia
Φωτο: ΑΠΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στην Αττική λόγω της χιονόπτωσης

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή στη διάρκεια της ημέρας και θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Συνεχίζονται και σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών για την εποχή θερμοκρασιών σε συνδυασμό με την χιονόπτωση.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκλεισε ανώνυμη οδός στην Καισαριανή από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου- Κατεχάκη, έξοδος Καλοπούλα προς Υμηττό.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την Επαρχιακή οδό Εκάλης - Νέας Μάκρης.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει από τις 22:00 χθές το βράδυ η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα της Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής), στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Για όλη τη μέρα σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Κρύο σε όλη την Ελλάδα

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν στα βόρεια τους 04 με 06 βαθμούς, στα δυτικά καθώς και τη νησιωτική χώρα τους 08 με 10 βαθμούς και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές τους 06 με 08 βαθμούς Κελσίου. Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ολικός.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.