ΓΔ: 2591.18 -0.47% Τζίρος: 81.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:58:38
Φώτο: Shutterstock

Στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας ο Κυρ. Μητσοτάκης

Επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Στην Εύβοια βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, προκαλώντας παράλληλα ανυπολόγιστες ζημιές.

Όπως έγινε νωρίτερο γνωστό, στους οκτώ ανέρχονται πλέον οι νεκροί, καθώς αναγνωρίστηκε ο 72χρονος, που αγνοείτο από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου στη Χαλκίδα.

Ο 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός και περισυνελέγη το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου. Όπως και μία 73χρονη είχαν παρασυρθεί στη θάλασσα από υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα. Η 73χρονη εντοπίστηκε χθες σώα και περισυνελέγη στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου από πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Σημειώνεται πως 97 άνθρωποι διασώθηκαν με οχήματα και ελικόπτερα στην Εύβοια από την Πυροσβεστική και τον υπόλοιπο κρατικό μηχανισμό. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η τεχνολογία πυλώνας ανάπτυξης και εξαγωγής τεχνογνωσίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του «Δημόκριτου», τόνισε ότι το Δημόσιο γίνεται πιο έτοιμο για τις προκλήσεις του μέλλοντος, στοχεύοντας σε εγχώρια τεχνογνωσία και εξαγωγή καινοτομίας.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η κυβέρνησή μας κοιτάει το μέλλον, άλλοι το παρελθόν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το νέο κτίριο του «Δημόκριτου» στην Αγία Παρασκευή και τόνισε τη σημασία στήριξης της έρευνας και της καινοτομίας, ασκώντας κριτική σε άλλες πολιτικές δυνάμεις για εμμονή στο παρελθόν.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Κανείς δεν τους πιστεύει – Ώρα για νέα Αλλαγή

Ο Κώστας Τσουκαλάς απαντά στις κυβερνητικές πηγές, καλώντας το Μαξίμου να πείσει πρώτα τους δικούς του βουλευτές για την αυτοδυναμία, σχολιάζοντας «δεν τους πιστεύει κανείς πια» και τονίζοντας πως έρχεται η ώρα για νέα αλλαγή.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Να μη γίνουν τα αδιέξοδα ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ αδιέξοδα της χώρας

Η Αλεξάνδρα Σδούκου υπογράμμισε την ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής ηρεμίας στην Ελλάδα και σχολίασε πως τα γεγονότα στη Γαλλία πρέπει να μας προβληματίσουν, αλλά η Ελλάδα έχει ωριμάσει και δεν κινδυνεύει από παρόμοια αναταραχή.