ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Shutterstock

Στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας ο Κυρ. Μητσοτάκης

Επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Στην Εύβοια βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, προκαλώντας παράλληλα ανυπολόγιστες ζημιές.

Όπως έγινε νωρίτερο γνωστό, στους οκτώ ανέρχονται πλέον οι νεκροί, καθώς αναγνωρίστηκε ο 72χρονος, που αγνοείτο από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου στη Χαλκίδα.

Ο 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός και περισυνελέγη το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου. Όπως και μία 73χρονη είχαν παρασυρθεί στη θάλασσα από υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα. Η 73χρονη εντοπίστηκε χθες σώα και περισυνελέγη στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου από πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Σημειώνεται πως 97 άνθρωποι διασώθηκαν με οχήματα και ελικόπτερα στην Εύβοια από την Πυροσβεστική και τον υπόλοιπο κρατικό μηχανισμό. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρόδος: Νέο Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας Εργασίας στα Δωδεκάνησα

Ιδρύεται στη Ρόδο το Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Δωδεκανήσου, ικανοποιώντας αίτημα της τοπικής κοινωνίας και εργαζομένων. Το νέο τμήμα ενισχύει την προστασία της υγείας και ασφάλειας στην περιοχή.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Μάκι Σαλ για ΟΗΕ και ρόλο Αφρικής στη διακυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον Μάκι Σαλ, υποψήφιο για γενικός γραμματέας του ΟΗΕ. Συζήτησαν για την υποψηφιότητά του, τη θέση της Αφρικής και του Παγκόσμιου Νότου, αλλά και τις προκλήσεις του ΟΗΕ.