ΓΔ: 1469.25 0.37% Τζίρος: 78.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας ο Κυρ. Μητσοτάκης

Επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Στην Εύβοια βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, προκαλώντας παράλληλα ανυπολόγιστες ζημιές.

Όπως έγινε νωρίτερο γνωστό, στους οκτώ ανέρχονται πλέον οι νεκροί, καθώς αναγνωρίστηκε ο 72χρονος, που αγνοείτο από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου στη Χαλκίδα.

Ο 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός και περισυνελέγη το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου. Όπως και μία 73χρονη είχαν παρασυρθεί στη θάλασσα από υπερχείλιση του ποταμού Λήλαντα. Η 73χρονη εντοπίστηκε χθες σώα και περισυνελέγη στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου από πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Σημειώνεται πως 97 άνθρωποι διασώθηκαν με οχήματα και ελικόπτερα στην Εύβοια από την Πυροσβεστική και τον υπόλοιπο κρατικό μηχανισμό. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

energeia-reuma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο τιμολόγιο ενέργειας για τις πολύτεκνες οικογένειες

Ο Κ. Μητσοτάκης σε συνάντηση με μέλη της ανώτατης συνομοσπονδίας πολυτέκνων Ελλάδος ενημέρωσε πως έχει ήδη δρομολογηθεί το νέο ειδικό τιμολόγιο και έχει στόχο να μειωθεί δραστικά το ενεργειακό κόστος των πολυτέκνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: Η αύξηση των συντάξεων το 2023 θα ξεπεράσει το 7%

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του ΕΦΚΑ σημειώνοντας ότι μια στις έξι κύριες συντάξεις σήμερα εκδόθηκαν τους τελευταίους 22 μήνες και πλέον μπορούν να εκδίδονται κύριες συντάξεις σε διάστημα δυο μηνών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη για την αντιπυρική περίοδο, τα νέα μέτρα

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την προετοιμασία και τις ενέργειες που έχουν γίνει συνολικά, με εκτενείς προληπτικούς καθαρισμούς και απομάκρυνση συσσωρευμένης καύσιμης βιομάζας από ευαίσθητα δασικά οικοσυστήματα.
Kyriakos Mitsotakis, Kyvernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλυπητήρια του πρωθυπουργού για την απώλεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει λόγο για έναν άξιο Έλληνα και ολοκληρωμένο πολίτη που συνδύαζε τον αθόρυβο πατριωτισμό και την προσφορά στην τέχνη με την ανώνυμη βοήθεια προς τον αδύναμο συνάνθρωπο.